Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Riu Kaya Belek - seks dages golf

Riu Kaya Belek - seks dages golf

Golfpakke inkluderet
6 x Kaya Eagles tee-tider bekræftes inden afrejse. Ekstra runder aftales direkte via golfklubbens reception afhængigt af tilgængeligheden efter ankomst (ekstra runder ud over 6 gange golf er mod betaling).

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller 7020 6776. Husk at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Smukt hotel i Belek lige ved golfbanen
Kaya Belek Hotel ligger smukt indrammet af skoven langs havet med en stor og skøn have. Lige uden for haven ligger hotellets strand. Kaya er et godt alternativ for golfere, der har hele familien med på ferie, men hvor ikke alle spiller golf. Her findes mange aktiviteter for både børn og voksne, blandt andet et stort poolområde, vandrutsjebaner, indendørs pool (opvarmet om vinteren) og børnepool, 18 tennisbaner, et veludstyret fitnessrum, bordtennis, basketball, fodboldbaner, minigolf, legeplads og børneklub. Hotellets animationsteam sørger for underholdning nogle aftener, og nogle aftener er her også livemusik.

På Kaya Belek kan du slappe helt af med spa-behandlinger, tyrkisk bad, hamam, sauna og massage (behandlinger mod betaling). Hotellet er også populært for idrætsforeninger, der benytter hotellet til træningslejr. På hotellet er en rar og uformel stemning, ligesom der er en hyggelig stemning i buffet-restauranten. Her findes også flere barer, diskotekt og a la carte-restauranter. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

Værelserne
Dette golftilbud inkluderer ophold i delt standardværelse (20-30 m2) med plads til to voksne. Enkeltværelse mod tillæg. Rummelige, lyse og smagfulde værelser. Alle værelser har satellit-tv, telefon, central aircondition (afhængigt af vejret), sikkerhedsboks, minibar (vand og sodavand fyldes op dagligt), væg-til-væg-tæppe og balkon med to stole og et bord. Badeværelset har hårtørrer, badekar med brus eller brusekabine samt toilet.

Måltider
Ultra All Inclusive

Øvrigt
Strand/naturområde. Bygget 1998, renoveret løbende, større renovering i 2011, hvor alle værelser er renoveret. 506 værelser fordelt på 6 etager. Elevator. Der er niveauforskelle og trappetrin på hotelområdet. Konferencemuligheder. Minimarked og frisør findes på hotellet. Nærmeste ATM/hæveautomat 3 km. Fra hotellet. Wifi i lobby og værelser uden beregning, samt internetcafé mod betaling. Strandhåndklæder og liggestole er gratis. Transport til og fra til flere af golfbanerne er mod betaling. Bagagerum til golftasker findes på hotellet.

Adresse: Uckum tepesi mevkii, Belek/Antalya
Tel./Fax: +90 242 725 55 00 // +90 242 725 52 27
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya airport - 29 km )
  • Strand ( Own beach - 0 km )
  • Lokalt centrum ( Kadriye - 3 km )
  • Hovedcentrum ( Antalya - 38 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( 300 m )
: betalt service