Granada Luxury Belek

https://www.detur.dk/static/belek_granada_luxury_belek_s_grbel/belek_granada_luxury_belek_s_00_grbel.jpg

Sæson:

Fantastisk familiehotel tæt på centrum
Granada Luxury Belek er et stort og luksuriøst resort, der appellerer til de fleste - både familier og par. Hotellet er let genkendeligt selv på afstand med de hvide og blå farver og de mange tårne, ja, næsten som et eventyrslot. Det er omgivet af en stor have med flere swimming pools, bl.a. en kæmpe hovedpool, børnepool, et 50-meters bassin og en saltvandspool med sandstrand (min. 16 år). Der er desuden også et mindre vandland med syv vandrutsjebaner for voksne og seks for børn samt en lazy river.

I haven findes en stor legeplads og en kids club (ikke dansktalende), som arrangerer aktiviteter og lege for forskellige alderstrin. Resortet har desuden en dejlig spa, fitness, hamam, billard, bordtennis, minigolf, tennis, bowling, butikker, natklub, flere barer, konditori, en buffet- og tre a la carte-restauranter.

Belek centrum ligger i gåafstand, men der går også busser. Der er gratis shuttle hver time til hotellets strand i højsæsonen. Vil du gerne spille golf, mens du er i Belek, ligger Montgomerie Golfklub ca. 2 km væk, og Gloria Golf Club og Cornelia Golf Club omkring 3,5 km væk. Hotellets underholdningsteam arrangerer lege, motion og underholdning dagligt. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Rummelige, veludstyrede og komfortable værelser. Alle værelser på Granada Luxury Belek har air condition, safetyboks, telefon, satellit-tv, minibar (vand, sodavand og øl genopfyldes dagligt), kedel med te- og kaffefaciliteter og balkon. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Økonomi-værelse (24-26 m2) har plads til 2 voksne og et barn under 12 år. Værelset er indrettet med en dobbeltseng og opredning på enkeltseng eller sovesofa.
Standardværelserne (25-36 m2) har plads til op til 3 personer. Værelset er indrettet med en dobbeltseng og opredning på enkeltseng eller sovesofa.
Familieværelser (37 m2) består af to soveværelser og et badeværelse og er til 4 personer med en dobbeltseng og to enkeltsenge.
Familie Deluxe (45-63 m2) er med to soveværelser med hvert sit badeværelse. Det kan rumme op til 5 personer og har to dobbeltsenge og en enkeltseng eller sovesofa.
Lake House Familieværelse (55 m2) er også med to værelser med hvert sit badeværelse. Det kan rumme op til 4 personer og har en dobbeltseng og to enkeltsenge

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Granada Luxury Belek er egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet tilbyder ni handicapvenlige værelser på anmodning. Der er ramper til kørestolsbrugere på hele området. Hotellet er desuden beliggende i et område med fladt terræn.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/naturområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets poolområde og underholdning kan undertiden virke forstyrrende. Bygget i 2017. En bygning med i alt 872 værelser. Konferencefaciliteter. Wifi i fællesområder og værelser (gratis). Poolhåndklæder er til rådighed. Minimarked og supermarked findes på hotelområdet. ATM er i centrum, omkring 500 meter væk fra hotellet (kun tyrkiske Liras). Air condition i værelserne styres centralt og generelt kun i brug fra midten af juni-september, nogle gange kun på visse tidspunkter af dagen.
Swimming pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstid i lavsæsonen (okt til april) og afhængigt af vejrforholdene.

Adresse: Belek Mah. Cumhuriyet Cad. No 7/102
Tlf +90 242 715 20 26

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn ( Antalya - 33 km )
 • Strand ( Belek - 1,75 km )
 • Lokalt centrum ( Belek - 500 m )
 • Hovedcentrum ( Antalya - 42 km )

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2017 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
 • Elevator
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Indendørs pool
 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner
: betalt service