Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Gloria Verde Resort

Sæson:


Populært hotel med en hyggelig stemning

Hotel Gloria Verde og dets store poolområde ligger helt pakket ind i grønt - deraf navnet. Her er to a la carte-restauranter, barer og en hovedrestaurant med buffet. Hvis man vil nyde det og bare slappe af kan man bestille tid til massage, urtebad, algemaske eller andre skønhedsbehandlinger på Gloria Verdes thalassocenter (thalassocentret og den tilhørende pool må ikke benyttes af børn under 16 år).

Der er mange faciliteter såsom tennisbane, billard, bowling, bordtennis, sauna, tyrkisk bad og massage. På hotellet findes også frisør, souvenirshop og tøjbutikker. Gæsterne på Gloria Verde kan også benytte en stor del af faciliteterne på søsterhotellerne Gloria Golf og Gloria Serenity (mad & drikkevarer mod en afgift). Nogle aktiviteter/faciliteter/behandlinger er mod ekstra betaling.


Værelserne

Bekvemme og pæne værelser af forskellig standard med to større separate senge og mulighed for en ekstra opredning.
Alle værelser har satellit-tv, telefon, væg-til-væg tæppe, en lille siddegruppe, minibar (mod betaling) og balkon/terrasse i stueplan, (der er otte værelser med fransk altan).
Badeværelserne har toilet, hårtørrer og badekar med brus.
Der findes fire handicapvenlige værelser ved forespørgsel.


Måltider
Halvpension / All Inclusive


Øvrigt

Strand/Turistområde nær golfbane. Opført i 2001 og renoveret i 2009. I alt 272 værelser fordelt på en hovedbygning og tre annekser. Der er kun elevator i hovedbygningen. Der findes niveauforskelle på området. Konferencefaciliteter. Der er trådløst internet i lobbyen og på værelserne (gratis) og internetcafé (mod betaling). Der er gratis transportservice mellem Gloriahotellerne og Glorias golfbaner, og til de øvrige baner mod betaling. Strandhåndklæde er inkluderet. Der er en hæveautomat uden for hotellet.


Adresse:
Ileribasi Mevkii, Belek

Tlf./Fax:
+90 242 710 05 00 // +90 242 715 24 19


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya airport - 40km )
  • Strand ( Private beach - )
  • Lokalt centrum ( Belek - 5 km )
  • Hovedcentrum ( Antalya - 50 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( own beach )
: betalt service