Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs. fredag d. 27/4: 10:00-16:00

Cornelia Diamond Golf Resort

Sæson:

Luksushotel med stor og lækker spa
Cornelia Diamond har et friskt pust af moderne arkitektur. Hotellet passer perfekt til dem, der har høje krav til deres ophold og ønsker en dejlig behagelig ferie. Hotellet har en stor spa, hvor man kan forkæle sig med nogle behandlinger (enkelte mod betaling).

Der er flere barer og restauranter, herunder en stor buffetrestaurant og fire forskellige a la carte-restauranter (skal bookes på forhånd og er mod betaling. To af restauranterne accepterer ikke børn under 12 år). Udover spa-afdelingen har hotellet et stort udbud af faciliteter som f.eks. fitnesscenter, aerobics, bordtennis, 10 tennisbaner, badminton, spillerum og bowling. (Enkelte aktiviteter / faciliteter er mod betaling).

Værelserne
Store, lyse og futuristiske værelser med en dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for en opredning. Alle værelserne er røgfrie og har et mindre sofaparti, minibar (sodavand og øl), telefon, satellit-tv, væg-til-væg-tæppe og balkon / terrasse. Badeværelset har toilet, badekar, brusekabine og hårtørrer. Mulighed for handikapvenlige værelser mod forespørgsel.

Måltider
Deluxe All Inclusive

Øvrigt
Turist / naturområde med lokal trafik. Bygget 2008. 571 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencemuligheder. Gratis Wifi i lobbyen og internetforbindelse på værelset via kabel. Gratis busservice til Cornelia Golf Club (til udvalgte baner, arrangeres transfer mod betaling). Bagagerum til golfbags. Poolhåndklæder (gratis). ATM (hæveautomat) udenfor hotellet.
Den udendørs swimmingpool og enkelte faciliteter har en begrænset åbningstid i vintersæsonen. Vandrutsjebanerne er åbne til slutningen af oktober.

Adresse: İskele mevkii Belek, Antalya
Tel./Fax: +90 242 710 16 00 // +90 242 715 33 53


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 13 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 8 )

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
  • Indendørs pool
  • Børnepool

STRAND

  • Hotellets strand ( Hotels own beach )
: betalt service