Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Club Mega Saray

Club Mega Saray

Sæson:


Lækkert familievenligt hotel med masser af aktiviteter

Club Mega Saray ligger i golfparadiset Belek lige ved stranden og Titanic Golf Course. På hotellets område er der flere grønne områder, som både indbyder til afslapning og til forskellige aktiviteter.

Hotellets poolområdet består af hele seks udendørs pools til voksne, børn og babyer. Den ene pool har tre vandrutsjebaner. Derudover er her også en indendørs pool. På hotellets område er der desuden mulighed for billard, bordtennis, minigolf, tennis, basketball, beachvolley, vandsport og spillerum. Hotellet har også fitnesscenter og en fin spa med hamam og sauna. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod ekstra betaling.

Hotellet har en buffetrestaurant, flere udendørs og indendørs barer, natklub samt to a la carte-restauranter (Italiensk og Mexikansk. Mod ekstra betaling). Hotellet arrangerer dagligt underholdning og live musik et par gange om ugen. For børn er her legerum, miniclub (4-12 år) og legeplads.
 

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, minibar (opfyldes dagligt), satellit TV og telefon. El-kedel kan lejes i receptionen. Badeværelserne er udstyret med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (club) (29 m2) med plads til 3 personer. Placeret i club bygningen, som ligger omgivet af natur. Værelserne er moderne indrettet med enten tæppe eller laminat på gulvet. Balkonerne i club bygningen kan pga arkitekturen virke tillukkede.
Standardværelse (hovedbygningen) (36 m2) med plads til 3 personer. Mere klassisk i indretningen end de øvrige standardværelser. Tæppe på gulvet. Nogle badeværelser er udstyret med badekar.
Standardværelse deluxe (36-42 m2) med plads til 3 personer. Ligger i hovedbygningen og har udsigt over have, pool eller havet. Moderne indrettet med tæppe på gulvet.
Standardværelse deluxe swim-up (50 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne. Ligger i stueetagen og har direkte adgang til deluxe poolen.
Familieværelse (club) (45 m2) med plads til 4 personer.  Et stort værelse med hems med dobbeltseng. Balkonerne i club bygningen kan pga. arkitekturen virke tillukkede.
Familieværelse deluxe (80 m2) med plads til 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 3 voksne og 2 børn under 12 år eller 4 voksne og 1 barn under 12 år.  Består af to værelser med dør imellem og et badeværelse. Det ene værelse er udstyret med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Begge værelser har gulvtæppe.
Familieværelse deluxe swim-up (100 m2) med plads til 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 3 voksne og 2 børn under 12 år eller 4 voksne og 1 barn under 12 år. Ligger i stueetagen og har direkte adgang til deluxe poolen. Består af to værelser og en fælles foyer. Begge værelser har egen indgang, egen terrasseudgang og eget badeværelse. Det ene værelse er udstyret med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Begge værelser har laminatgulv.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Club Mega Saray er egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet tilbyder fem handicapvenlige værelser på anmodning. Værelserne er beliggende i forskellige bygninger. Der er ramper til kørestolsbrugere på hele området. Vi gør dog opmærksom på, at der ikke er nedgang til hotellets pools for kørestolsbrugere. Hotellet er desuden beliggende i et område med fladt terræn. 

Måltider
All Inclusive.

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområde, hvor støj fra hotellets eget poolområde forekommer. Bygget i 1992, renoveret i 2013 og tilbygget i 2015. I alt 500 værelser fordelt i fem bygninger med max. fire etager. Elevatorer. Centralstyret aircondition på alle værelser. Gratis sikkerhedsboks på værelset. Gratis wifi på hele hotellet, dog er der ingen forbindelse i club værelserne. Desuden er her en internetcafe, der kan benyttes mod betaling. Konferencefaciliteter. Minimarked, butikker og frisør på hotellet. ATM/hæveautomat lige uden for indgangen. Poolhåndklæder til rådighed ved hotellets pools.

Adresse Kadriye Mah. Üçkum Tepesi cadd. No. 8, Belek, Antalya
Tlf. +90 242 710 11 00 Fax +90 242 710 11 30

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE