Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Titanic Lara - Ubegrænset golf

Titanic Lara - Ubegrænset golf

Golf inkluderet:
Fri golf på Titanic Golf Club (4 tider bekræftes inden afrejse, ekstra runder bookes på destinationen).

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Lækkert hotel med mange faciliteter
Titanic Beach Resort Hotel ligger uden for området Lara. Fra hovedvejen kan man nemt tage bussen til centrum af Lara, Kundu og Antalya.
Hotellet har privat strand, olympisk svømmebassin og indendørs og udendørs pools til børn og voksne.
Hotellet har SPA, sauna, hamam og fitnesscenter. Her er desuden mulighed for billard, bordtennis, tennis, basketball, fodbold og bowling. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling. Her er desuden legerum og miniklub (4-12 år) for børn. Hotellet har desuden en gratis biograf.
Hotellet har tre indendørs barer, en buffetrestaurant, tre a la carte restauranter (åbne på forskellige dage, ekstra betaling. Husk bordreservation) og natklub. Der arrangeres jævnligt live musik, temaaftener og underholdning.

Værelserne
Dette golftilbud inkluderer ophold i standardværelse (26 m2) for 2 voksne. Enkeltværelse mod tillæg. Central aircondition på alle værelser. Sikkerhedsboks på værelset. Alle værelser er udstyret med balkon, minibar (med øl og læskedrikke), elkedel og kaffe/te sæt, LCD satellit-tv og telefon. Værelserne er indrettet i hvide og brune farver. Badeværelserne er udstyret med badekar, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
600 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Hotellet ligger i et turistområde, hvor let støj fra trafikken forekommer. Det er bygget i 2003 og renoveret i 2013-14. Det består af to hovedbygninger og anneks med i alt 586 værelser. Elevatorer i hovedbygningerne. Konferencefaciliteter. WiFi uden beregning på hele hotellet. Desuden internetcafe i lobbyen. Poolhåndklæder til fri afbenyttelse. På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed (om vinteren er strandservice lukket). Hotellet har minimarked, butikker og frisør. Hæveautomat 300 m fra hotellet.

Adresse:  Lara Turizm Merkezi, Lara, 07230 Antalya
Tlf.: +90 242 352 02 02