Club Hotel Falcon

https://www.detur.dk/static/antalya_club_hotel_falcon_s_falcon/antalya_club_hotel_falcon_s_00_falcon.jpg

Sæson:

Hotel i fredelige omgivelser med en smuk udsigt
Club Hotel Falcon ligger smukt på forbjerget i et stille område med en dejlig udsigt over Middelhavet - måske Antalyas bedste beliggenhed. Den rolige, smukke beliggenhed gør hotellet velegnet til dig, der ønsker en afslappet atmosfære, uden at Antalyas puls og shoppingmuligheder er for langt væk. Herfra er gåafstand til mange lokale restauranter og tre shopping centre. Hotellet har indendørs poolområde, der om vinteren er opvarmet, hvor du kan bade, hygge og slappe af.

Club Hotel Falcon har desuden både buffetrestaurant, flere barer og en natklub*. Her er også faciliteter såsom dejligt spa-område, tyrkisk bad, fitnesscenter, tennisbane, bordtennis, beachvolley, legeplads og flere swimmingpools både inde og ude. For de små er legeplads. Hotellet har et underholdningsteam, der arrangerer lettere aktiviteter og underholdning. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelser
Komfortable og lyse værelser moderne indrettet med farver, der matcher naturen udenfor. Alle værelser har laminatgulv, satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks, aircondition, minibar (mod betaling) og balkon. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine. Alle værelser er røgfrie.
Standardværelserne (18-20 m2) er relativt små med to separate senge eller en queen-size dobbeltseng og med mulighed for en ekstra opredning på fx sovesofa. Havudsigt mod tillæg.
Promo-værelser (18-20 m2) er af samme standard og indretning som standardværelserne, men de fleste af dem har ingen balkon.
Superiorværelserne (30-35 m2) er en mere rummelig variant af standardværelset med plads til op til fem personer. Her er dobbeltseng og en enkelt seng og en sovesofa til op til to personer.

Måltider
Ingen / Halvpension / All Inclusive 

Øvrigt
Strand-/turistområde. Lyde fra hotellets underholdning kan være forstyrrende. I løbet af sommeren kan der også forekomme større arrangementer som bryllupsfester på hotellet. Bygget i 1993, renoveret i 2014 og 2018. I alt 225 værelser fordelt på fem bygninger. Elevator kun i hovedbygningen. Stejl og ganske lang trappe ned til badebro, som kan være lukket ved kraftig vind – normalt åben fra maj til september. Konferencefaciliteter. Wi-fi er tilgængeligt i lobbyen og på værelserne og her en internetcafé (begge gratis). Poolhåndklæder udlånes. ATM/hæveautomat ligger ca 300 m fra hotellet. Aircondition i værelserne styres centralt og er som regel kun i brug fra midten af juni til sep, nogle gange kun visse tidspunkter af dagen.
*A la carte-restaurant og pools er normalt åbne fra april til midten af oktober. Dette kan ændre sig afhængigt af vejr. A la carte-restaurant og nogle faciliteter, herunder pool, strand og udendørs faciliteter har begrænset åbningstid eller er lukket i lavsæsonen afhængigt af vejr. Vandrutsjebaner åbne til 30. oktober. 

Adresse: Sirinyali Mah. 1512 SOK . NO : 3 Lara / Antalya - Tyrkiet
Tlf.: +90 242 323 0640


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse ( Free in all the rooms )
 • Internetforbindelse ( General area and rooms )

POOLS

 • Indendørs pool
 • Børnepool
 • Voksen-pool
: betalt service

Hotel i fredelige omgivelser med en smuk udsigt

Club Hotel Falcon ligger smukt på forbjerget i et stille område med en dejlig udsigt over Middelhavet. Den rolige, smukke beliggenhed gør hotellet velegnet til dig, der ønsker en afslappet atmosfære, uden at Antalyas puls og shoppingmuligheder er for langt væk. Der er gåafstand til mange lokale restauranter og tre shopping centre.

Hotellet har to poolområder: Det store med en smuk udsigt over havet og et mindre med to vandrutsjebaner*. Du kan også vælge at bade i havet fra hotellets badebro, hvor der er liggestole og bar (sommer).

Club Hotel Falcon har desuden både buffet- og a la carte-restauranter, flere barer og en natklub. En af a la carte-restauranterne kan benyttes gratis én gang pr. Ophold (ekskl. drikkevarer). Der er også faciliteter såsom dejligt spa-område, tyrkisk bad, fitness center, tennisbane, bordtennis, beachvolley, legeplads og flere swimmingpools både inde og ude. Hotellet har et underholdningsteam, der arrangerer lettere aktiviteter og underholdning hver dag. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

15/3: I øjeblikket er de igang med at lægge nyt gulv på Club Hotel Falcon. Hotellet renoverer gulvene løbende rundt på hotellets område bygning for bygning. Renovationen kan skabe forstyrrelser og støj.


Måltider

All Inclusive


Værelser

Komfortable og lyse værelser moderne indrettet med farver, der matcher naturen udenfor. Alle værelser har laminatgulv, satellit-tv, telefon, safetybox, air condition, minibar (mod betaling) og balkon.

Standardværelserne
(18-20 m2) er relativt små med to separate senge eller en queen-size dobbeltseng og med mulighed for en ekstra opredning på fx sovesofa. Havudsigt mod tillæg.
Promo-værelser (18-20 m2) er af samme standard og indretning som standardværelserne, men de fleste af dem har ingen balkon.

Superiorværelserne
(30-35 m2) er en mere rummelig variant af standardværelset med plads til op til fem personer. Her er dobbeltseng og en enkelt seng og en sovesofa til op til to personer.
Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine. Alle værelser er røgfrie.


Øvrigt

Strand-/turistområde. Lyde fra hotellets underholdning kan være forstyrrende. I løbet af sommeren kan der også forekomme større arrangementer som bryllupsfester på hotellet. Bygget i 1993, renoveret i 2014. I alt 225 værelser fordelt på fem bygninger. Elevator kun i hovedbygningen. Stejl og ganske lang trappe ned til badebro, som kan være lukket ved kraftig vind – normalt åben fra maj til september. Konferencefaciliteter. Wi-fi er tilgængeligt i lobbyen og på værelserne og her en internetcafé (begge gratis). Poolhåndklæder udlånes. ATM/hæveautomat ligger ca 300 m fra hotellet. Aircondition i værelserne styres centralt og er som regel kun i brug fra midten af juni til sep, nogle gange kun visse tidspunkter af dagen.
A la carte-restaurant og pools er normalt åbne fra april til midten af oktober. Dette kan ændre sig afhængigt af vejr. A la carte-restaurant og nogle faciliteter har begrænset åbningstid i lavsæsonen.
*Vandrutsjebaner åbne til 30. oktober.


Adresse
: Sirinyali Ma. 1512 Sok. No: 3 Lara, Antalya
Tlf: +90242323 06 40 // Fax: +90242323 36 12

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse ( Free in all the rooms )
 • Internetforbindelse i General area and all the rooms

POOLS

 • Indendørs pool
 • Børnepool
 • Voksen-pool
: betalt service