Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Club Hotel Falcon

Hotel i fredelige omgivelser med en smuk udsigt
Club Hotel Falcon ligger smukt på forbjerget i et stille område med en dejlig udsigt over Middelhavet - måske Antalyas bedste beliggenhed. Den rolige, smukke beliggenhed gør hotellet velegnet til dig, der ønsker en afslappet atmosfære, uden at Antalyas puls og shoppingmuligheder er for langt væk. Herfra er gåafstand til mange lokale restauranter og tre shopping centre. Hotellet har indendørs poolområde, der om vinteren er opvarmet, hvor du kan bade, hygge og slappe af.

Club Hotel Falcon har desuden både buffetrestaurant, flere barer og en natklub*. Her er også faciliteter såsom dejligt spa-område, tyrkisk bad, fitnesscenter, tennisbane, bordtennis, beachvolley, legeplads og flere swimmingpools både inde og ude. For de små er legeplads. Hotellet har et underholdningsteam, der arrangerer lettere aktiviteter og underholdning. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelser
Komfortable og lyse værelser moderne indrettet med farver, der matcher naturen udenfor. Alle værelser har laminatgulv, satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks, aircondition, minibar (mod betaling) og balkon. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine. Alle værelser er røgfrie.
Standardværelserne (18-20 m2) er relativt små med to separate senge eller en queen-size dobbeltseng og med mulighed for en ekstra opredning på fx sovesofa. Havudsigt mod tillæg.
Promo-værelser (18-20 m2) er af samme standard og indretning som standardværelserne, men de fleste af dem har ingen balkon.
Superiorværelserne (30-35 m2) er en mere rummelig variant af standardværelset med plads til op til fem personer. Her er dobbeltseng og en enkelt seng og en sovesofa til op til to personer.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive 

Gæster til nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
300 kr. for rejsende med Morgenmad, Halvpension eller All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
Strand-/turistområde. Lyde fra hotellets underholdning kan være forstyrrende. I løbet af sommeren kan der også forekomme større arrangementer som bryllupsfester på hotellet. Bygget i 1993, renoveret i 2014 og 2018. I alt 225 værelser fordelt på fem bygninger. Elevator kun i hovedbygningen. Stejl og ganske lang trappe ned til badebro, som kan være lukket ved kraftig vind – normalt åben fra maj til september. Konferencefaciliteter. Wi-fi er tilgængeligt i lobbyen og på værelserne og her en internetcafé (begge gratis). Poolhåndklæder udlånes. ATM/hæveautomat ligger ca 300 m fra hotellet. Aircondition i værelserne styres centralt og er som regel kun i brug fra midten af juni til sep, nogle gange kun visse tidspunkter af dagen.
*A la carte-restaurant og pools er normalt åbne fra april til midten af oktober. Dette kan ændre sig afhængigt af vejr. A la carte-restaurant og nogle faciliteter, herunder pool, strand og udendørs faciliteter har begrænset åbningstid eller er lukket i lavsæsonen afhængigt af vejr. Vandrutsjebaner åbne til 30. oktober. 

Adresse: Sirinyali Mah. 1512 SOK . NO : 3 Lara / Antalya - Tyrkiet
Tlf.: +90 242 323 0640


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( Free in all the rooms )
  • Internetforbindelse ( General area and rooms )

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service