Argos Hotel

https://www.detur.dk/static/antalya_argos_hotel_s_argos/antalya_argos_hotel_s_00_argos.jpg

Sæson:


Lige midt i den gamle bydel

Argos Hotel er et lille hotel, som ligger i hjertet af den gamle bydel, Kaleiçi. Hotellet er lille og intimt og indrettet i en ældre stil, så man næsten får fornemmelsen af​​ at bo privat hos en ældre person (selvom alt er nyt).

Lige ved siden af receptionen / lobbyen er en lille bar og restaurant, der serverer morgenmadsbuffet eller middag a la carte (mod betaling, hvis ikke tilkøbt morgenmad eller halvpension). I haven er en lille, men hyggelig pool med liggestole. Rundt omkring er der masser af butikker og restauranter. Nogle faciliteter / aktiviteter mod betaling.


Værelser

Dejlige standardværelser (22 m2) indrettet i hvidt med træ og mørkerøde tekstiler med plads til 2 personer. To separate senge eller en queen-size seng. Alle værelser har telefon, satellit-tv, minibar (fyldt, mod betaling) og laminatgulve.
Badeværelserne har toilet, bruser og hårtørrer.


Måltider
Morgenmad / Halvpension


Øvrigt

By-/turistområde med lokal trafik og støj fra gadelivet og nærliggende restauranter kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1989, renoveret i 2010, 2014 og 2016. I alt 29 værelser. Shuttle-bussen kan ikke køre i den gamle by og stopper ca. 200 m fra hotellet. Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet (gratis). Poolhåndklæder til rådighed. Bemærk, at pool ikke er åben i vintersæson. ATM (hæveautomat) findes omkring 200 m fra hotellet. For dem, der ønsker at svømme i havet, ligger den lange Konyaaltistrand ca. 3 km væk. Der er også en lille strand, Mermeli Beach, i området.
* Udendørs pool (undertiden tømt for vedligeholdelse) og nogle faciliteter har begrænset åbningstid om vinteren.


Adresse:
Balik Pazari Sok No 6, Kaleiçi, Antalya

Tlf. / Fax.:
+90242247 20:12 // +90242241 75 57

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service