Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Club Hotel Falcon

Club Hotel Falcon
Hotel i fredelige omgivelser med en smuk udsigt
Club Hotel Falcon ligger smukt på forbjerget i et stille område med en dejlig udsigt over Middelhavet. Den rolige, smukke beliggenhed gør hotellet velegnet til dig, der ønsker en afslappet atmosfære, uden at Antalyas puls og shoppingmuligheder er for langt væk. Der er gåafstand til mange lokale restauranter og tre shopping centre.

Hotellet har to poolområder: Det store med en smuk udsigt over havet og et mindre med to vandrutsjebaner*. Du kan også vælge at bade i havet fra hotellets badebro, hvor der er liggestole og bar (sommer).

Club Hotel Falcon har desuden både buffet- og a la carte-restauranter, flere barer og en natklub. En af a la carte-restauranterne kan benyttes gratis én gang pr. Ophold (ekskl. drikkevarer). Der er også faciliteter såsom dejligt spa-område, tyrkisk bad, fitness center, tennisbane, bordtennis, legeplads og flere swimmingpools både inde og ude. Hotellet har et underholdningsteam, der arrangerer lettere aktiviteter og underholdning hver dag. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Måltider
All Inclusive

Værelser
Komfortable og lyse værelser moderne indrettet med farver, der matcher naturen udenfor. Alle værelser har laminatgulv, satellit-tv, telefon, safetybox, air condition, minibar (mod betaling) og balkon.
Standardværelserne (18-20 m2) er relativt små med to separate senge eller en queen-size dobbeltseng og med mulighed for en ekstra opredning på fx sovesofa. Havudsigt mod tillæg.
Promo-værelser (18-20 m2) er af samme standard og indretning som standardværelserne, men de fleste af dem har ingen balkon.
Superiorværelserne (30-35 m2) er en mere rummelig variant af standardværelset med plads til op til fem personer. Her er dobbeltseng og en enkelt seng og en sovesofa til op til to personer.
Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine. Alle værelser er røgfrie.

Øvrigt
Strand-/turistområde. Lyde fra hotellets underholdning kan være forstyrrende. I løbet af sommeren kan der også forekomme større arrangementer som bryllupsfester på hotellet. Bygget i 1993, renoveret i 2014. I alt 225 værelser fordelt på fem bygninger. Elevator kun i hovedbygningen. Stejl og ganske lang trappe ned til badebro, som kan være lukket ved kraftig vind – normalt åben fra maj til september. Konferencefaciliteter. Wi-fi er tilgængeligt i lobbyen og en internetcafé (begge gratis), en hurtigere og mere effektiv trådløs forbindelse på værelset mod tillæg. Poolhåndklæder udlånes. ATM/hæveautomat ligger ca 300 m fra hotellet. Aircondition i værelserne styres centralt og er som regel kun i brug fra midten af juni til sep, nogle gange kun visse tidspunkter af dagen.
A la carte-restaurant og pools er normalt åbne fra april til midten af oktober. Dette kan ændre sig afhængigt af vejr. A la carte-restaurant og nogle faciliteter har begrænset åbningstid i lavsæsonen.
*Vandrutsjebaner åbne til 30. oktober.

Adresse: Sirinyali Ma. 1512 Sok. No: 3 Lara, Antalya
Tlf: +90242323 06 40 // Fax: +90242323 36 12

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service