Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Titanic Lara inkl. 4 runder golf

Titanic Lara inkl. 4 runder golf

Golf inkluderet:
4 x golf på Titanic Golf Club (bekræftes inden afrejse).

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Lækkert hotel med mange faciliteter
Titanic Beach Resort Hotel ligger uden for området Lara. Fra hovedvejen kan man nemt tage bussen til centrum af Lara, Kundu og Antalya.
Hotellet har privat strand, olympisk svømmebassin og indendørs og udendørs pools til børn og voksne.
Hotellet har SPA, sauna, hamam og fitnesscenter. Her er desuden mulighed for billard, bordtennis, tennis, basketball, fodbold og bowling. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling. Her er desuden legerum og miniklub (4-12 år) for børn. Hotellet har desuden en gratis biograf.
Hotellet har tre indendørs barer, en buffetrestaurant, tre a la carte restaurant (ekstra betaling. Husk bordreservation) og natklub. Der arrangeres jævnligt live musik, temaaftener og underholdning.

Værelserne
Dette golftilbud inkluderer ophold i standardværelse (26 m2) for 2 voksne. Enkeltværelse mod tillæg. Alle værelser er udstyret med balkon, minibar (med øl og læskedrikke), elkedel og kaffe/te sæt, LCD satellit-tv og telefon. Værelserne er indrettet i hvide og brune farver. Badeværelserne er udstyret med badekar, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et turistområde, hvor let støj fra trafikken forekommer. Det er bygget i 2003 og renoveret i 2013-14. Det består af to hovedbygninger og anneks med i alt 586 værelser. Elevatorer i hovedbygningerne. Konferencefaciliteter. Aircondition på alle værelser. Sikkerhedsboks på værelset. WiFi er gratis på hele hotellet. Desuden internetcafe i lobbyen. Poolhåndklæder til fri afbenyttelse. På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed. Hotellet har minimarked, butikker og frisør. Hæveautomat 300 m fra hotellet.

Adresse:  Lara Turizm Merkezi, Lara, 07230 Antalya
Tlf.: +90 242 352 02 02 


GOOGLE REMARKETING CODE