Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Oscar Boutique Hotel

Oscar Boutique Hotel

Officiel hotelklassificering ***
Deturs hotelklassificering **+

Hyggeligt og charmerende boutique hotel midt i centrum
Et perfekt hotel til dem, der sætter større pris på charme og beliggenhed end standard og faciliteter på hotellets område. Hotellet ligger midt i byen og i gåafstand til den gamle ”antikke” by, samt shopping, caféer, restauranter og barer. Selv om hotellet ligger midt i det hele, så har de formået at skabe en rolig og hyggelig baggård med en restaurant, bar og appelsintræer rundt om et mindre poolområde. Hotellet er værdsat af mange, og den venlige og personlige service fra personalet får en til at trives. Her arrangeres underholdning nogle dage om ugen i højsæsonen (ikke dansktalende).

Værelserne
Alle værelser har klinke- eller laminatgulv, telefon, satellit-tv, air condition (mod betaling). Badeværelserne er udstyret med brusekabine, hårtørrer og toilet. Alle værelser er røgfrie.
Standardværelserne (10-15 m2) er små, enkle men hyggelige værelser for 2 personer indrettet med to separate senge eller en dobbeltseng. Værelserne har ingen balkon/terrasse.
Deluxeværelserne (15-25 m2) har plads til 2 personer. Renoveret i 2016 og her er også minibar (mod betaling). Nogle værelser består af et stort rum, andre værelser er i to-plan med trapper op til sengeområdet.
Superiorværelserne (20-30 m2) eller familieværelse er udstyret med dobbeltseng og en enkeltseng samt med mulighed for en ekstra opredning på foldeseng. Her er således plads til i alt 2 voskne + 2 børn under 12 eller 3 voksne + 1 barn under 12 år. Nogle værelser har adgang til terrasse.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Øvrigt
By-, turist- og beboerområde med lokal trafik, byliv og nærliggende moské, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1990. Seneste renovering i 2016. Totalt 42 værelser fordelt over 5 bygninger tæt på hinanden. Transferbussen holder ca. 50 m fra hotelindgangen. Nærmeste strand er Konyaalti ca. 6 km fra hotellet, hvor man f.eks. kan køre derned med den skønne sporvogn der stopper 20 m fra hotellet. Gratis liggestole, parasoller og strandhåndklæder ved poolen i sommerperioden. Gratis trådløst internet på hele hotellets område. Sikkerhedsboks i reception mod tillæg. ATM (hæveautomat) ca. 100 m fra hotellet.  Hotellets ejere har en hund, der ofte løber frit omkring på grunden. *Udendørs pool (undertiden tømt for vedligeholdelse) og nogle faciliteter har begrænset åbningstid eller er lukket om vinteren.

Adresse: Atatürk Cad. 1302, Sok No:12, Antalya
Tlf./Fax: +90 242 243 11 25 // +90 242 247 65 81 


Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service