Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Club Hotel Sera

Club Hotel Sera

Sæson:

Dejligt 5-stjernet hotel for par og familier
Club Hotel Sera er et skønt 5-stjernet hotel, hvor der er kredset om detaljerne, og hotellet har en indbydende og hyggelig atmosfære i middeløstligt tema. Placeret med udsigt over havet og direkte ned til egen sandstrand er hotellet oplagt til sol- og badeferie. Med hotellets faciliteter og værelser kan både par og familier nyde en ferie på Club Hotel Sera.

Club Hotel Sera har flere udendørs poolområder med solstole og parasoller til rådighed på de solrige terrasser. En af poolsne har tre mindre vandrutsjebaner. Af faciliteter for børn er her bl.a. børneklub (ikke dansktalende) og legeplads. Andre faciliteter er bl.a. spa, sauna, hamam, fitnessrum, tennis og bowling. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling).

Under dit ophold har du All Inclusive, som du kan nyde i flere barer, bl.a. lobby, strand og pool, og måltiderne nyder du i hotellets buffetrestaurant. Her er også a la carte restauranter (mod betaling). Hotellet har også et diskotek for dem, der vil danse og nyde drinks ud på aftenen. Hotellet arrangerer også nogle gange live musik, arrangerer temaaftener og underholdning.

Værelser
Alle værelser er dekoreret med farver og middeløstlig tema. Værelserne har aircondition (afhængigt af vejret, centralstyret), sikkerhedsboks, satellit-tv, minibar, gulvtæppe og balkon eller terrasse (nogle værelser med fransk balkon).
Standardværelse (club) (18 m2) med plads til 2 personer. Dobbeltseng. Badeværelser har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (32 m2) har plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på foldeseng. Badeværelser har brusekabine eller badekar samt toilet og hårtørrer.
Familieværelse (45 m2) med plads til max 3 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og mulighed for opredning på foldeseng. Badeværelser har brusekabine eller badekar samt toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Club Hotel Sera er egnet for både kørestole og gangbesværede. Hotellet har 9 handicapvenlige værelser til rådighed ved forespørgsel. Rundt på hotelområdet er ramper, stier og elevator tilgængelige. Bemærk dog begrænset adgang ved pool og strand.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde. Støj fra poolområde, nærliggende moské og overflyvende fly kan være forstyrrende. Bygget i 1986, renoveret i 2007. I alt 540 værelser fordelt på 3 bygninger á 10, 7 og 5 etager. Elevator i alle bygninger (dog kun til etage 6 i bygningen på 7 etager). Wifi uden beregning i lobby, på værelserne mod betaling. Internetcafe med 2 computere uden beregning. Poolhåndklæder til rådighed. Minimarked, konferencefaciliteter, enkelte butikker og frisør på hotelområdet. ATM/hæveautomat på den anden side af gaden. Supermarked ca. 100 m fra hotellet.

Adresse: 07230 Lara / Antalya / Tyrkiet
Tlf.: +90 242 349 34 34
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya Airport - 9 km )
  • Strand ( Hotels own beach - 0 km )
  • Lokalt centrum ( Örnekköy - 50 m )
  • Hovedcentrum ( Antalya - 12 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE