Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Yeniacun Lejligheder

Yeniacun Lejligheder

Tæt ved Kleopatrastranden og indkøbsmuligheder
Par- og familievenligt lejlighedshotel med perfekt beliggenhed tæt ved Kleopatrastranden og kun 100 meter til Migros (svarer til Bilka i Danmark). Området omkring hotellet er forholdsvis stille, og stranden ligger kun 100 meter fra hotellet. Lejlighedshotellet er enkelt uden ekstra luksus eller faciliteter, så det er for dig, der gerne vil bo godt og gøre brug af byens muligheder, restauranter og faciliteter. Yeniacun Lejligheder har gratis wifi overalt på hotellet (med forbehold for "flaskehalseffekt"). Poolområdet har pool og børnepool, parasoller og solsenge. Hotellet har en restaurant og en poolbar (ekstra betaling). Der arrangeres tyrkisk aften en gang om ugen og live musik afhængigt af sæson.

Lejlighederne
Lejlighederne er enkle 2- og 3-værelses lejligheder (hhv. 60m2 og 70 m2). Alle lejligheder er indrettet med opholdsrum og separate soverum i lyse farver. Plads til mellem 3 og 5 personer i de store lejligheder. To separate senge eller en mindre dobbeltseng, og en eller to sovesofaer. Alle lejligheder har telefon, satellit tv, keramik/laminatbelagt gulv og møbleret balkon.
Tekøkken med køleskab, elkedel, madlavningsmuligheder og basalt køkkenudstyr.
Bad med bruser, toilet og hårtørrer.

Måltider
Ingen / Morgenmad

Øvrigt
Turist/beboelses-område med evt. gener fra forbipasserende trafik og nærliggende moské, der kan opfattes som forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1992 og renoveret i 2012. Totalt 35 lejligheder. Sikkerhedsboks mod betaling (findes i værelset og air condition mod betaling (ca. 45 euro pr. uge). Kreditkort: Visa og MasterCard. Hæveautomat 150 m fra hotellet. Hotellet ligger tættest ved Kleopatrastranden, der har grovkornet sand. På stranden kan parasoller og solsenge lejes. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse eller lukket pga. vejret) og visse faciliteter (herunder poolbar og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider eller er lukket i lavsæsonen (okt til april).

Adresse: Kızlarpınarı mah. Anahtar Sok. Anahtar Çıkmazı NO:3 Dinek /Alanya
Tlf./Fax: 0090 242 512 51 03 // 0090 242 512 51 12 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse ( All hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand ( Beach nr 22 )
: betalt service

Tæt ved Kleopatrastranden og indkøbsmuligheder
Par- og familievenligt lejlighedshotel med perfekt beliggenhed tæt ved Kleopatrastranden og kun 100 meter til Migros (svarer til Bilka i Danmark). Området omkring hotellet er forholdsvis stille, og stranden ligger også kun 100 meter fra hotellet. Lejlighedshotellet er enkelt uden ekstra luksus eller faciliteter, så det er for dig, der gerne vil bo godt og gøre brug af byens muligheder, restauranter og faciliteter.

Yeniacun Lejligheder har gratis wifi overalt på hotellet (med forbehold for "flaskehalseffekt"). Poolområdet har pool og børnepool, parasoller og solsenge. Hotellet har en restaurant og en poolbar (ekstra betaling). Der arrangeres tyrkisk aften en gang om ugen og live musik afhængigt af sæson. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Lejlighederne
Lejlighederne er enkle 2- og 3-værelses lejligheder (hhv. 60m2 og 70 m2). Alle lejligheder er indrettet med opholdsrum og separate soverum i lyse farver. Plads til mellem 3 og 5 personer i de store lejligheder. To separate senge eller en mindre dobbeltseng, og en eller to sovesofaer. Alle lejligheder har sikkerhedsboks, aircondition (opholdsrum, mod betaling), telefon, satellit tv, keramik/laminatbelagt gulv og møbleret balkon samt er ikke-ryger lejligheder. Tekøkken med køleskab, elkedel, madlavningsmuligheder og basalt køkkenudstyr. Bad med bruser, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Yeniacun Lejlighedshotel tilbyder ikke handicapværelser. 

Måltider
Ingen / Morgenmad

Øvrigt
Turist/by/beboelses-område med evt. gener fra forbipasserende trafik, poolområde og nærliggende moské, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1992 og renoveret i 2012. Totalt 35 lejligheder. Wifi på hotellet uden beregning. Hæveautomat 150 m fra hotellet. Lejlighedshotellet ligger tæt ved Kleopatrastranden, der har grovkornet sand. På stranden kan parasoller og solsenge lejes. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse eller lukket pga. vejret) og visse faciliteter (herunder poolbar og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider eller er lukket i lavsæsonen (okt til april).

Adresse: Kızlarpınarı mah. Anahtar Sok. Anahtar Çıkmazı NO:3 Dinek /Alanya
Tlf./Fax: 0090 242 512 51 03 // 0090 242 512 51 12 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse ( All hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand ( Beach nr 22 )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE