Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

White Gold Hotel & Spa

White Gold Hotel & Spa

Sæson:

Dejligt All Inclusive-hotel ved stranden
White Gold Hotel & Spa er et dejligt hotel, der ligger i Alanyas Oba-område. Det passer perfekt til dig, der ønsker en højere standard, men stadig sætter pris på nærheden til Alanyas centrum. Hotellet ligger lige ved Øststranden og har en fantastisk udsigt over Alanya fra solterrassen.

På White Gold Hotel & Spa er flere barer, en buffetrestaurant, natklub, sauna, tyrkisk bad, spa, fitness, billard, bordtennis og beachvolley. Hotellet arrangerer daglig underholdning. Pool-området er lyst og venligt med udsigt over havet. Her er både en børnepool, børneklub og en vandrutsjebane (fra 8 år), og hotellet har også en indendørs swimmingpool. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Fra hotellet har du nem adgang til stranden gennem en fodgængertunnel under vejen ved siden af pool-området. Det er nemt at komme ind til centrum med offentlige busser, der kører forbi lige uden for hotellet – eller ved en gåtur ad den smukke promenade.

Værelserne
Smagfuldt indrettede og rummelige værelser holdt i lyse farver. Alle værelser er røgfrie.
Standardværelser (23-25 m2) har enten en dobbeltseng og en enkelt seng eller tre enkeltsenge. Der er plads til højst 3 personer.
Alle værelser har telefon, satellit-tv, air condition, minibar (vand inkluderet), safety box (mod tillæg), el-kedel med te- og kaffeudstyr, tæpper og en balkon eller fransk altan med skrå havudsigt (lavt balkon-rækværk).
Badeværelserne har bruser, toilet og hårtørrer.
ECO-værelser er som standardværelser men ligger i stueetagen med fransk altan og begrænset udsigt.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
White Gold Hotel & Spa tilbyder to handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning, placeret på 1. sal. Hotellets område er fladt terræn og med ramper, og det er nemt at komme rundt i området nær hotellet, hvor der er fortove og ramper. Ved tunnelen til stranden er kørestolslift til rådighed.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med gennemkørende trafik. Lyde fra hotellets underholdning samt en nærliggende moské kan være forstyrrende. Bygget i 2011, løbende renoveringer i både 2014 og 2017. I alt 173 værelser fordelt på 7 etager. Konferencefaciliteter. Gratis wifi på hele hotellets område. Hotellets gæster har gratis liggestole både ved poolen og på hotellets eget område af den offentlige strand, poolhåndklæder til rådighed mod depositum. Begrænset All Inclusive på stranden (soft drinks 12-16). ATM/hæveautomat er omkring 50 m fra hotellet. Bemærk, at balkonræling er 106 cm, som er under europæisk standard (110 cm).

Adresse: Oba Mahallesi, Dadaslar Caddesi No. 2, Obagoi Mevkii, Alanya
Tel./Fax: +90 242 514 1896 // +90 242 514 18 46 


Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE