Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Water Planet Hotel & Aqua Park

Water Planet Hotel & Aqua Park

Sæson:

Officiel hotelklassificering *****
Deturs hotelklassificering ****+

Stort vandland for alle aldre
Water Planet Hotel & Aqua Park lever helt op til sit navn. Med 9 swimming pools og 24 vandrutsjebaner er der store chancer for at både store og små ender ferieugen med svømmehud mellem tæerne. Resortet ligger i Okurçalar 30 km fra Alanya på vejen til Side. Resortet er bygget i et bakket område, hvilket gør, at der er mange steder og områder, man kan hygge sig i.

Vandparken har hele 24 forskellige rutsjebaner af forskellige størrelser og udfordringsgrader, så der er noget for alle aldre. Adgang til vandparken er inkluderet for hotellets gæster. Der er adskillige swimming pools, så som infinity pool, mini club pool, wave pool, activitiy pool for både voksne og for børn, lige som børnene også har miniclub og legeplads. Der er desuden et dejligt spa center med mange forskellige behandlinger på programmet.

Der er adskillige barer med All Inclusive rundt omkring på hele resortet, og udover buffetrestauranten, hvor hovedmåltiderne indtages, er der også en a la carte-restaurant, der serverer fiskeretter og retter fra det gamle osmanniske rige. Denne kan benyttes gratis en gang under opholdet (mod reservation).

Resortets animations team leverer dagligt underholdning og lette træningspas og aktiviteter. Der er desuden specielle aftener på ugentlig basis. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Værelserne er holdt i lyse beige og dæmpede jordfarver, og interiøret er funktionelt og enkelt. Alle værelser har balkon eller terrasse, og alle badeværelser har badekar, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (28 m2) med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for en ekstra opredning, så der er plads til i alt 2 voksne og 1 barn (under 12 år). Værelserne har desuden trægulv, minibar (fyldes dagligt med drikkevand), satellit-tv, air condition, telefon og sikkerhedsboks. Havudsigt mod tillæg.
Standardværelse (stort) (36 m2) er med plads til 2 voksne i dobbeltseng eller to enkeltsenge og 2 børn (under 12) på ekstra opredning. Disse værelser er designet og udstyret som standardværelserne.
Familieværelserne (46-50 m2) består af et soveværelse og en dagligstue, og her er plads til i alt 4 personer. Værelserne har trægulv og er forsynet med satellit-tv, minibar (fyldes dagligt med drikkevand), air condition, telefon og sikkerhedsboks.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/resortområde, hvor lyde fra pools og en nærliggende moské kan virke forstyrrende. Bygget i 2012. Der er gratis wifi til rådighed i lobby og på værelserne. All Inclusive gælder ikke i vandlandet. Badehåndklæder gratis til rådighed. Der er hæveautomat/ATM lige uden for hotellet. Konferencefaciliteter. Bemærk, at personalet på hotellet ikke er engelsktalende.

Adresse: Karaburun Mevkii Okurçalar, Alanya
Tlf: +90 242 527 51 64
 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2012 )
  • Renoveret
  • Elevator til alle etager
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service