Villa Sun Flower Lejligheder

https://www.detur.dk/static/alanya_villa_sun_flower_s_villasun/alanya_villa_sun_flower_s_00_villasun.jpg

Sæson:

Gode lejligheder centralt i Alanya
Villa Sun flower Lejligheder ligger centralt i Alanya, så her har du gode muligheder for at krydre din sol- og badeferie med byliv, shopping og kultur. Nyd også ferien ved hotellets solrige poolområde, der byder på fire pools til børn og voksne, og rundt om står flere solsenge til rådighed, hvor du kan slappe af. Er du mere til livet ved strandkanten, kan du med en gratis shuttlebus, der kører flere gange dagligt, komme til Kleopatrastranden, der ligger ud til Middelhavet. På stranden udbydes beachvolley og vandsport ved et privat firma.

På Villa Sun flower har du mulighed for flere aktiviteter og faciliteter. Hotellet har en spa med hamam og sauna. Du har også mulighed for billard, bordfodbold, playstation og airhockey. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod ekstra betaling.

Hotellet har en buffetrestaurant, poolbar samt en a la carte-restaurant (ekstra betaling). Hotellet arrangerer live musik en gang om ugen og underholdning to gange om ugen.

I Alanya venter dig en skøn ferieby ved den tyrkiske riviera. Her finder du kilometerlange strande, basarområder, butikker, små hyggelige gyder og seværdigheder som borgen i Alanya.

Værelserne
Alle værelser er indrettet i lyse farver og er udstyret med balkon, køleskab, lille  køkken (på nær standardværelse) med enkelt køkkenudstyr, mikrobølgeovn, kogeplader, kaffemaskine, satellit-tv, aircondition (mod tillæg), safetyboks (mod tillæg) og telefon. Badeværelserne er udstyret med brusekabine eller badekar med brus, toilet og hårtørrer.
Standardværelse med plads til 2 personer. Værelset har ingen køkkenfaciliteter
Suite med plads til 4 personer. Værelset er indrettet med separat soveværelse og opholdsrum med sovesofa og er beliggende i hotellets nyere blok
Suite anneks med plads til 4 personer. Værelset er indrettet med separat soveværelse og opholdsrum med sovesofa og er beliggende i hotellets ældre blok (kan fremstå slidte)
Familieværelse med plads til 6 personer. Værelset er indrettet med 2 separate soveværelser og opholdsrum med sovesofa 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Villa Sunflower tilbyder ikke handicapværelser, og grundet trin på hotellets område anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Alanya er dog generelt egnet for bevægelseshæmmede personer med ofte gode fortove og adgange til strand. 

Måltider
Ingen / Morgenmad / All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turist- og beboelsesområde, hvor støj fra en nærliggende moske og hotellets eget poolområde forekommer. Bygget i 1999, renoveret i 2014. I alt 146 værelser fordelt i tre bygninger med hhv. otte og seks etager. Elevatorer.Gratis WiFi på hotellets fællesarealer. WiFi på værelset mod ekstra betaling. Minimarked og butikker på hotellet. Muligt at hæve penge med kreditkort i receptionen. Poolhåndklæder til rådighed ved hotellets pool. Gratis shuttlebus til Kleopatrastranden, hvor parasoller og solsenge kan lejes.

Adresse Kadıpasa Mah. Cuceler sok. No 6 07400 Alanya
Tlf. +90 4440508

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service