Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Villa Sun Flower Lejligheder

Villa Sun Flower Lejligheder

Sæson:

Gode lejligheder centralt i Alanya
Villa Sunflower Lejligheder ligger centralt i Alanya. En gratis shuttlebus forbinder hotellet med Kleopatrastranden flere gange dagligt. Hotellet har en spa med hamam (åbner 1/7) og sauna. Mulighed for billard, bordfodbold, playstation og airhockey. På stranden udbydes beachvolley og vandsport ved et privat firma. Poolområdet rummer fire pools til børn og voksne. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod ekstra betaling.

Hotellet har en buffetrestaurant, poolbar samt en a la carte-restaurant (ekstra betaling). Hotellet arrangerer live musik en gang om ugen og underholdning to gange om ugen.

Værelserne
Alle lejligheder (2 vær) er udstyret med balkon, køleskab, lille køkken med enkelt køkkenudstyr, mikrobølgeovn, kogeplader, kaffemaskine, satellit-tv, air condition (mod tillæg), sikkerboks (mod tillæg) og telefon. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer. Lejlighederne er rummelige og moderne indrettet. Indretningen er holdt i lyse farve. Soveværelset er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Desuden to sovesofaer.

Måltider
Ingen / Morgenmad / All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turist- og beboelsesområde, hvor støj fra en nærliggende moske og hotellets eget poolområde forekommer. Bygget i 1999, renoveret i 2014. I alt 146 værelser fordelt i tre bygninger med hhv. otte og seks etager. Elevatorer.Gratis WiFi på hotellets fællesarealer. WiFi på værelset mod ekstra betaling. Minimarked og butikker på hotellet. Muligt at hæve penge med kreditkort i receptionen. Poolhåndklæder til rådighed ved hotellets pool. Gratis shuttlebus til Kleopatrastranden, hvor parasoller og solsenge kan lejes.

Adresse Kadıpasa Mah. Cuceler sok. No 6 07400 Alanya
Tlf. +90 4440508

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
  • Børnepool
: betalt service