Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Vikingen Infinity

Vikingen Infinity

Sæson:

Lækkert luksushotel i Türkler
Vikingen Infinity, placeret ca. 25 km fra Alanya, i den hyggelige ferieby Türkler er et skønt hotel med masser af faciliteter for både børn og voksne. Her er der ingen tvivl om, at sommerferien kan nydes både til lands og til vands – og med All Inclusive.

På hotellet ligger flere pools til både store og små. Poolsne er omgivet af solrige terrasser med sengestole og parasoller. Her er også eget vandlandområde, hvor der er pool med 7 vandrutsjebaner. Er det ikke nok, og er du måske til sand mellem tæerne, ligger hotellets store strand ca. 600 m fra receptionen. Også her gælder All Inclusive.

Af faciliteter tilbyder Vikingen Infinity bl.a spa, skønhedscenter, sauna og hamam med forskellige behandlinger til ren forkælelse. Her er også fitness, bordtennis, tennis, volleyball, og for børn er her legeplads og børneklub (4-12, 13-17 år, ikke dansktalende). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling. Animationsholdet arrangerer let underholdning og aktiviteter, og hotellet arrangerer også livemusik og tyrkisk aften.

All Inclusive kan du nyde i flere inden- og udendørsbarer rundt på hotellet og stranden, og måltiderne indtager du i hotellets buffetrestaurant. Her er også a la carte både uden beregning (1 gang, husk reservation) samt a la carte mod betaling, samt et diskotek.

Værelser
Alle værelser er i røde og hvide farver og indrettet med aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), satellit-tv, minibar og balkon eller terrasse. Badeværelser har badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.
Økonomiværelse (30 m2) har plads til 3 voksne. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på sofa eller foldeseng.
Standardværelse (35 m2) har plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på sofa eller foldeseng. Havudsigt mod tillæg.
Familieværelse connecting (70 m2) har plads til 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 4 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og eventuel ekstra opredning på sofa eller foldeseng.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet har 12 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Værelserne er med brusekabine. Hotellets område er forholdsvis fladt og har ramper, men vær opmærksom på lille bakke op til hovedindgangen, stor vej lige uden for hotellet til stranden uden særligt godt fortov og mulighed for at krydse, og at hotellets bro over vejen til stranden er udstyret med trapper.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde, hvor støj fra nærliggende aktiviteter, móske og poolområde kan være forstyrrende. Bygget i 2013. 2 bygninger á 6 etager, i alt 778 værelser. Elevator. Minimarked, frisør og enkelte butikker findes på hotelområdet. Wifi uden beregning i lobbyområde, mod tillæg på værelser. Poolhåndklæder til rådighed uden beregning. Konferencefaciliteter. For at komme til stranden kan du bruge hotellets bro til at krydse den store vej, dog er der trin på broen.

Adresse: Türkler kasabası, Akdeniz Blv, 07410 Alanya/Antalya
Tlf: +90 242 444 12 96 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2013 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator ( 17 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE