Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunway Lejligheder

Sunway Lejligheder

Sæson:

Enkelt, men fint lejlighedshotel i Alanya
Sunway Apart Lejlighedshotel er ikke så stort men et hyggeligt lejlighedshotel, der tilbyder gode muligheder for at opleve Alanya. Du er i gåafstand til centrum og Kleopatrastranden og tæt på markedshallerne med frisk fisk og frugt. Lejlighederne henvender sig både til børnefamilier og par, der vil bo behageligt og gøre brug af byens mange faciliteter.

Når du vil slappe af og ligge i solen, kan du udover stranden gøre brug af hotellets poolområde. Her kan du tage en kølig dukkert i voksenpoolen, hvor der også er én vandrutsjebane, og ellers er her separat børnepool for de mindste. På solterrassen er solstole og parasoller til rådighed.

På Sunway Apart Lejlighedshotel har du poolbar med indendørs og udendørs siddepladser og a la carte restaurant mod betaling. Her er også billard. I højsæsonen arrangeres tyrkisk aften eller live musik. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Lejligheder
2-værelses lejligheder med plads til 4 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i sofaseng. Lejlighederne er rummelige og farverigt indrettet med træmøbler og klinkegulv. Alle lejligheder har sikkerhedsboks (mod betaling), aircondition (mod betaling), satellit-tv, telefon og balkon. Lille køkken med enkelt køkkenudstyr, to kogeplader, kedel og køleskab. Badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Sunway Apart Lejlighedshotel tilbyder ikke handicapværelser, og hotelområdet er heller ikke egnet til kørestole.

Måltider
Ingen

Øvrigt
By- og turistområde. Støj fra poolområde og nærliggende byliv og moské kan virke forstyrrende. Renoveret i 2015, i alt 30 lejligheder i én bygning á 5 etager. Elevator, men trin og niveauforskelle på hotellet bl.a. til lobby og reception. Minimarked og frisør på hotellets område (mod betaling), 500 m til nærmeste ATM/hæveautomat. Wifi mod betaling. På Kleopatrastranden er solstole og parasoller mod betaling. Poolhåndklæder til rådighed.

Adresse: Kızlarpınarı mah. Yıldız Sok. No: 18, 07400 Alanya, Tyrkiet
Tlf.: 00 90 242 5221281 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 3 €/day )
  • Internetforbindelse ( 3€/day )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE