Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sui Resort

Sui Resort

Sæson:

Officiel hotelklassificering *****
Deturs hotelklassificering ****+

Skønt hotel med gode faciliteter for alle aldre
Som et slot, der troner over området, ligger Sui Resort placeret skønt på en bakke i Alara ca. 30 km fra Alanya centrum. På hotellet er faciliteter for både voksne og børn, og både par og familier kan have en dejlig sol- og badeferie.

Fra hotellet er ca. 500 m til havet, hvortil hotellets shuttlebus kører til hotellets strandområde flere gange i timen. I hotellets have finder du poolområdet med solterrasse, pool, børnepool og pool med tre vandrutsjebaner. Af andre faciliteter er her spa, sauna, hamam, fitnessrum, billard og bordtennis. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling. For børn er her børneklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legeplads.

Nyd godt af Sui Resorts All Inclusive i lobby-, pool- og strandbar samt i hotellets buffetrestaurant, der serverer dagens måltider. På hotellet finder du også a la carte restauranter og diskotek (mod betaling). Her arrangeres livemusik og temaaftener en gang om ugen, og Sui Resorts animationshold sørger for underholdning og aktiviteter i løbet af dagen.

Værelser
Alle værelser er indrettet i varme farver og er udstyret med sikkerhedsboks, aircondition (centralstyret, afhængigt af vejret), satellit tv, minibar (fyldes med vand dagligt) og balkon eller terrasse. Badeværelser har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelser (25 m2) har plads til max 3 personer og er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng.
Familieværelser (45 m2) har plads til max 4 personer. To rum og et badeværelse. Et værelse med dobbeltværelse og det andet værelse med to enkeltsenge. Bemærk, at nogle familieværelser ligger i kælderniveau med balkon under gadeplan kiggende opad.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Sui Resort har 4 handicapvenlige værelser til rådighed, dog er hotellet ikke anbefalet for bevægelseshæmmede personer, da der er trin på hotelområdet, og det omkringliggende terræn er kuperet og med niveauforskelle, da hotellet er placeret på en bakke ca. 500 m fra stranden.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde nær lokalt centrum, strand og natur. Kuperet terræn i omgivelserne. Støj fra poolområde kan være forstyrrende. Bygget i 2016. 303 værelser fordelt på 1 bygning á 6 etager. Elevator. Minimarked, frisør og enkelte butikker findes på hotelområdet. Konferencefaciliteter. Gratis Wifi på hele hotellet. Poolhåndklæder til rådighed.

Adresse: Okurcalar Mah. 1001 Sok. Alanya /Antalya /Tyrkiet
Tlf.: +90 242 510 19 00 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE