Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Savk Hotel

Sæson:

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+

Lækkert og elegant hotel mellem stranden og hovedgaden
Savk Hotel ligger i starten af Atatürkgaden ind mod centrum og har udsigt ud over Kleopatrastranden og det glitrende hav. Poolområdet er hyggeligt og indbydende, med terassemøbler på det flotte skibsdæk, og en bar der serverer drinks og enkle retter (afhængig af vejret i vinterperioden).

Den sofistikerede og elegante indretning i lobbyen og restauranten, gør at man føler sig velkommen og godt tilpas. I vinterperioden bydes der typisk på live musik 1-2 gange om ugen, samt tyrkisk aften én gang om ugen.

Hotellet med dets voksne atmosfære og beliggenhed, egner sig perfekt til par og voksne der sætter pris på, at have stranden og centrum rundt om hjørnet.

Værelserne
Moderne og stilfulde standardværelser (19-24 m2) indrettet med lyse farver til to personer med to separate senge eller en dobbeltseng. Nogle af værelserne har mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser har minibar (mod tillæg), sikkerhedsboks (mod tillæg), satellit-tv, telefon, laminatgulv og balkon.
Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse med direkte havudsigt er 19 m2 og har kun plads til 2 voksne.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Øvrigt
By-, strand- og turistområde med trafik, nærliggende restauranter, barer samt en moské der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1990, renovering 2010 (pool og hamam) og af alle værelser i 2011. Pool er lukket om vinteren. Totalt 60 værelser. Der er trapper og niveauforskelle på hotellet. Elevator. Liggestole og parasoller på stranden mod betaling. Gratis trådløst internet i lobby og på værelser. Internetcafe mod betaling.

Adresse: Atatürk Cad. No: 147 Saray Mah. Alanya
Tlf./Fax: +90 242 513 40 31 // +90 242 513 91 03


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service