Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Savk Hotel

Savk Hotel

Sæson:


O
fficiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+


Lækkert og elegant hotel mellem stranden og hovedgaden

Savk Hotel ligger i starten af Atatürkgaden ind mod centrum og har udsigt ud over Kleopatrastranden og det glitrende hav. Poolområdet er hyggeligt og indbydende, med terassemøbler på det flotte skibsdæk, og en bar der serverer drinks og enkle retter (afhængig af vejret i lavsæsonen).

Den sofistikerede og elegante indretning i lobbyen og restauranten, gør at man føler sig velkommen og godt tilpas. Hotellet tilbyder typisk på live musik 1-2 gange om ugen, samt tyrkisk aften én gang om ugen.

Hotellet med dets voksne atmosfære og beliggenhed, egner sig perfekt til par og voksne der sætter pris på, at have stranden og centrum rundt om hjørnet.


Værelserne

Moderne og stilfulde indrettede væresler med lyse farver og to separate senge eller en dobbeltseng. Alle værelser har minibar (mod tillæg), safetyboks (mod betaling), satellit-tv, telefon, laminatgulv og balkon. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (19-24 m2) med plads til i alt 3 voksne, da der er mulighed for en ekstra opredning (foldeseng)
Standardværelse med direkte havudsigt (19 m2) med  plads til 2 voksne.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Savk Hotel tilbyder ikke handicapværelser, og grundet trin og niveauforskelle på hotellets område anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Alanya er dog generelt egnet for bevægelseshæmmede personer med ofte gode fortove og adgange til strand. 


Måltider

Morgenmad / Halvpension


Øvrigt

By-, strand- og turistområde med trafik, nærliggende restauranter, barer samt en moské der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1990, renovering 2010 (pool og hamam) og af alle værelser i 2011. Totalt 60 værelser. Elevator. Liggestole og parasoller på stranden mod betaling. Gratis wifi i lobby og på værelser. Internetcafe mod betaling. Poolhåndklæder mod betaling. Pool er lukket om vinteren. ATM/hæveautomat findes 30 m. fra hotellet.


Adresse:
Atatürk Cad. No: 147 Saray Mah. Alanya

Tlf./Fax:
+90 242 513 40 31 // +90 242 513 91 03

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service