Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Parador Suites Lejligheder

Parador Suites Lejligheder

Sæson:

Hyggeligt mellemklassehotel med beliggenhed nær øststranden
Parador Suite Hotel er et mindre lejlighedshotel med mange tilbagevendende gæster, beliggende i et lokalt område af Alanya. Her har det samme personale arbejdet i flere år. Alle lejligheder og receptionsområdet er senest renoveret  2015 og fremstår lyst og pænt.
Til hotellet hører en pool med vandrutsjebane, en børnepool, og en solterrasse med solstole og grønne planter. I poolbaren serveres der snacks og enkle retter. Der er en offentlig legeplads i nærheden af hotellet, og ca. 50 m. til nærmeste supermarked. I højsæsonen er der underholdning et par gange om ugen. Enkelte aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

Lejlighederne
Pænt indrettede to-værelses standard (37 m2) i lyse farver med forskellige planløsninger. Her er plads til i alt 2 voksne + 2 børn under 12 år. Et opholdsrum og et soveværelse med to separate senge og to sovesofaer i dagligstuen. Alle lejligheder har laminatgulv, telefon, køleskab, el-kedel, air condition, satellit-tv og balkon. Sikkerhedsboks og internet mod betaling.
Badeværelserne har brusekabine, hårtørrer og toilet.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Parador Suite Hotel tilbyder ikke handicapværelser og grundet flere trin på hotellets område, anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Desuden kan man som kørestolsbruger ikke benytte hotellets elevator, da elevatoren er meget smal. Hotellet ligger i et trafikeret område med fladt terræn.  

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/byområde med gennemgående trafik og lyde fra en moské, der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1997, renoveret i 2003 og 2014/2015. I alt 54 lejligheder. Wifi på hele hotellet mod tillæg. Der er flere niveauforskelle med trappetrin på hotellet. Der er en lounge en etage under receptionen, hvortil elevatoren ikke kører. Hotellet har adgang til et område på Øststranden, der kan benyttes mod betaling (billet fås i receptionen), hvorved solstole og parasoller frit kan afbenyttes. All Inclusive gælder ikke på stranden. Vandrutsjebane åben i fastsatte tidspunkter på dagen.

Adresse: Güllerpinari Mahallesi, Emiroglu Sokak No:14, Alanya
Tlf./Fax: +90 242 519 07 88 // +90 242 519 07 95 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 3€ / day (August 2018) )
  • Internetforbindelse ( 50 TL/one user in room )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE