Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Parador Beach Hotel

Sæson:


Hotel med et voksent publikum og havudsigt

Placeret på hovedgaden i byen og med stranden på den anden side. Parador Beach Hotel er udstyret med en stor og lys lobby med siddepladser og en bar. Det solrige og rummelige poolområde med bar vender ud mod gaden, men er afskærmet med nogle træer.

Hotellet har en buffetrestaurant, a la carte-restaurant (mod tillæg), pool samt bordtennis og arrangerer underholdning en gang om ugen i højsæsonen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.


Værelserne

Klassiske, pæne værelser i lyse farver med tyrkise detaljer. Alle værelser har aircondition (mod betaling), minibar (tom ved ankomst), safetyboks (mod betaling), telefon, satellit-tv (mod betaling) og lille balkon. Badeværelse er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Standardværelse
 (20 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Er indrettet med enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning til barn

Standardværelse
(stort) (24 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Er indrettet med en dobbeltseng og mulighed for 2 opredninger til børn (det kan opleves meget trangt)

Suite med havudsigt
 (22 m2) med plads til i alt 3 personer

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Parador Beach Hotel tilbyder ikke handicapværelser, og grundet trapper på hotellets område og niveauforskelle anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Alanya er dog generelt egnet for bevægelseshæmmede personer med ofte gode fortove og adgange til strand. 
Måltider


All Inclusive


Øvrigt


By-/turistområde med trafik og nærliggende moske, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1996, komplet renoveret 2014. I alt 6 etager med 80 værelser. Der er elevator til alle etager men til restauranten en del trapper. Bemærk, lavt balkonrækværk med sparsom afstand mellem lamellerne. Wifi i lobbyen gratis, og mod tillæg på værelse. ATM/hæveautomat er omkring 50 m væk fra hotellet. Drikkevarer i den indendørs bar og strandbar indgår ikke i All Inclusive programmet og drikkevarer i hotellets udendørs bar er mod betaling efter kl. 22.00.


Adresse

: Keykubat Caddesi No:151 Sanayi Kavşaği, Alanya
Tlf./fax: +90 242 511 1511 // +90 242 511 1513

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service