Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Parador Beach Hotel

Parador Beach Hotel

Hotel med et voksent publikum og havudsigt

Placeret på hovedgaden i byen og med stranden på den anden side. Parador Beach Hotel er udstyret med en stor og lys lobby med siddepladser og en bar. Det solrige og rummelige poolområde med bar vender ud mod gaden, men er afskærmet med nogle træer.

Hotellet har en buffetrestaurant, a la carte-restaurant (mod tillæg), pool samt bordtennis og arrangerer underholdning en gang om ugen i højsæsonen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.


Værelserne

Klassiske, pæne værelser i lyse farver med tyrkise detaljer. Alle værelser har aircondition (depositum*), minibar (tom ved ankomst), sikkerhedsboks (depositum*), telefon, satellit-tv (depositum*) og lille balkon. Badeværelse er udstyret med bruseniche, toilet og hårtørrer.

Standardværelse
 (20 m2) er med enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning. Der er plads til to voksne + et barn under 12 år.

Standardværelse
 (stort) (24 m2) med en dobbeltseng og mulighed for 2 opredninger til to voksne + to børn under 12 år (det kan opleves meget trangt).

Suite med havudsigt
 (22 m2) med plads til i alt 3 personer.
Måltider


All Inclusive


Øvrigt


By-/turistområde med trafik og nærliggende moske, der kan opfattes som forstyrrende. Drikkevarer i den indendørs bar og strandbar indgår ikke i All Inclusive. Bygget i 1996, komplet renoveret 2014. I alt 6 etager med 80 værelser. Der er elevator til alle etager men til restauranten en del trapper. Trapper og niveauforskelle på området. *Depositum på 20 euro skal ligges for brug af air condition, tv og sikkerhedsboks. Bemærk, lavt balkonrækværk med sparsom afstand mellem lamellerne. Trådløs internetadgang (wifi) i lobbyen gratis, og mod tillæg på værelse. ATM (hæveautomat) er omkring 50 m væk fra hotellet.


Adresse

: Keykubat Caddesi No:151 Sanayi Kavşaği, Alanya
Tlf./fax: +90 242 511 1511 // +90 242 511 1513

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service