Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Panorama Hotel

Panorama Hotel

Sæson:

Populært All Inclusive hotel på øststranden i Alanya
På øststranden i Alanya ligger Panorama Hotel, der er et populært hotel med gode faciliteter og en beliggenhed lige ved stranden i centrum af Alanya, hvor du i gåafstand har adgang til byliv med butikker og restauranter. Hotellet er opdelt i to afdelinger og er adskilt af en gangtunnel under vejen. På strandsiden finder du hotellets lækre og indbydende strand og en af hotellets bygninger med bl.a. reception, restaurant og strandbar samt få af værelserne. På den anden side af vejen ligger den anden bygning med flere værelser. Bygningen omkranser et skønt og stort poolområde med en stor pool, børnepool og en lille legeplads. Her er gode muligheder for både børn og voksne til at nyde en afslappende ferie i dejlige omgivelser.

Hotellet har en hovedrestaurant, hvor du kan nyde dagens måltider, en a la carte restaurant (1 besøg inkluderet under dit ophold, skal forudbestilles (1. maj-15. oktober)), og flere barer, hvor du kan få en kold forfriskning. Også på hotellets strandbar gælder All Inclusive. På Panorama Hotel arrangeres både dag- og aftenunderholdning, lige fra vandaerobic og konkurrencer til dans, musik og shows. Den aktive gæst kan besøge hotellets motionsrum, og skal du forkæle dig selv, er her hamam og sauna. Derudover finder du på hotellet også billard, bordtennis og tennisbane. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Komfortable standardværelser (17-18 m2) for op til 2 voksne og 1 barn. Dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for ekstra opredning i foldeseng. Værelserne er udstyret med aircondition, minikøleskab (fyldes med vand dagligt), satellit-tv, klinkegulv og møbleret balkon. Badeværelser er med bruser, toilet og hårtørrer. Værelser i blok A er på stranden, mens værelser i blok B er på vejsiden

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet tilbyder ikke handicapvenlige værelser, der er tilpasset kørestole. Men hotelområdet har både ramper til strand og faciliteter, dog er det ikke hele hotellet, der kan nåes via ramper, og elevatoren kører ikke til alle etager.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/byområde, hvor trafikstøj fra vejen og støj fra poolområde og en nærliggende moske kan virke forstyrrende. Bygget i 1967, renoveret i 2014. 240 værelser i alt fordelt på de to blokke. Elevatorer i nogle af blokkene. Sikkerhedsboks koster 2 euro pr. dag. WiFi gratis rundt på hele hotellet. 50 m til nærmeste ATM/hæveautomat og supermarked. Parasoller og solstole er gratis at benytte ved både pool og strand.

Adresse: Ahmet Tokuş Bulvarı No. 30 Alanya-Antalya-Turkey
Tlf.: +90 242 513 72 20 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1967 )
  • Renoveret ( 2014 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( Max 4 )
  • Elevator ( 4 in a few of the blocks )

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 2€/day )
  • Internetforbindelse ( All over hotel area )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service