Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Monte Carlo Park

Monte Carlo Park

Sæson:

Enkelt, men hyggeligt hotel i Alanya
Monte Carlo Park ligger på en mindre sidevej tæt på Oba centrum. Derfor er du tæt på butikker, restauranter og natteliv, men også stadig kan slappe af ved poolen eller på stranden. Hotellet er ideelt for par, venner eller familier, der ønsker at bo enkelt og opleve byen. Du har 200 meter til stranden, hvor du kan krydse den store gade under en tunnel. På stranden er også solsenge og parasoller.

På Monte Carlo Park finder du et lille, men fint, poolområde med en lille pool til en forfriskende dukkert og omkringliggende parasoller og solsenge samt en poolbar. Måltiderne serveres i buffetrestauranten på Monte Carlo Hotel (50 m fra Monte Carlo Park). Af faciliteter er også sauna, hamam og beachvolley. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelser
Alle værelser er lyse og komfortabelt indrettet. Værelserne er udstyret med aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (vand opfyldes dagligt), telefon, satellit-tv og balkon. Badeværelset er med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelser (26 m2) med dobbeltseng eller to enkeltsenge.
Familieværelser (60 m2) har to soveværelser og delt badeværelse. Dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Monte Carlo Park tilbyder ikke handicapvenlige værelser, og hotelområdet samt nærliggende gader har skiftende niveauer og trin. Hotellet er derfor ikke anbefalet til bevægelseshæmmede personer.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
By- og turistområde, hvor bytrafik, poolområde, nærliggende moské og omgivelser kan virke forstyrrende. I alt 40 værelser fordelt på 5 etager. Elevator. Minimarked på hotellets område, 350 m til nærmeste supermarked. 100 m til nærmeste ATM/hæveautomat. Gratis wifi i lobbyen og på værelser (kvaliteten af signalet svinger meget på værelser, hvorfor det ikke er garanteret). Poolhåndklæder mod betaling.

Adresse: Oba göl Mevkii, Alanya - Turkey
Tlf.: 0090 242 514 34 36

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år
  • Renoveret
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service