Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Monte Carlo Hotel

Sæson:


Meget handicapvenligt hotel i starten af Oba

Monte Carlo har som et af de eneste hoteller i Alanya indrettet hele 15 handicapværelser, og hotellets område er velegnet for gæster i kørestol. Det betyder dog ikke, at der kun er kørestolsbrugere på hotellet. Hotellet ligger i det mere rolige område af Alanya kaldet Oba. Her er grønt og luft mellem bygningerne og mindre tæt end i Alanyas centrum. Solrigt poolområde med vandrutsjebane (åbent et par timer om dagen i højsæsonen) og børnepool.Restaurantens siddepladser er delvist indenfor ved buffeten og udenfor rundt om poolen.

Hotellets animationshold arranger i højsæsonen aktiviteter og underholdning, og her arrangeres også tyrkisk aften en gang om ugen. Af andre faciliteter har Monte Carlo også sauna og hamam. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Med den korte afstand til stranden, er det oplagt at tage en promandetur ind mod byen, hvor der vil være mulighed for masser af shopping og restaurant-besøg. Eller blot nyde en dejlig dag på hotellets del af den offentlige strand.


Værelserne

Nyrenoverede, rummelige og stilrene standardværelser (18 m2) med to separate senge eller en dobbeltseng. Da værelserne varierer i størrelse, er det ikke alle værelser, der har mulighed for en ekstra opredning, men generelt er der plads til 3 personer.
Familieværelser (28 m2) har plads til i alt 4 voksne + 1 barn under 12 år.
Værelserne er indrettet med en elegant blanding af lyse og beige farver og har laminatgulv, klinkegulv eller væg-til-væg tæpper, satellit-tv, telefon, air condition (kun i ét værelse), sikkerhedsboks (mod tillæg), minibar (vand ved ankomst, opfyldning på efterspørgsel mod betaling) og balkon (få værelser uden balkon) samt aircondition. Badeværelser er udstyret med brusekabine, hårtørrer og toilet.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Monte Carlo er et anbefalet handicapvenligt hotel. Hotellet tilbyder 15 handicapvenlige værelser med balkon og enkelte af dem er forbundet til standardværelser, hvis flere rejser sammen. På hotelområdet er en handicapvenlig elevator, ikke særligt mange trin og lift til poolen. Her er en rampe til informationen, men ellers er området fladt. Alanya by er en af de mest handicapvenlige byer i Tyrkiet, og området Oba, hvor hotellet ligger, har forholdsvis brede fortove, også langs strandpromenaden.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

By- og turistområde med lokal trafik. Lyde fra poolområde og nærliggende restauranter, barer og moské kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1994, og senest gennemgået en større renovering i 2011 og 2013. Totalt 119 værelser heraf 15 handicapværelser. Poolhåndklæder mod tillæg (ca. 5 euro/uge). Gratis Wifi på hotellet. Begrænset All Inclusive på strand (vand, te, kaffe, saftevand). Minimarked på hotelområdet, ca. 100 m til nærmeste ATM/hæveautoma og ca. 350 m til nærmeste supermarked..


Adresse:

Oba gol Mevkii, Alanya

Tlf./Fax:
+90 242 514 06 52 // +90 242 512 32 52

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE