Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Monte Carlo Hotel

Monte Carlo Hotel

Meget handicapvenligt hotel i starten af Oba

Monte Carlo har som et af de eneste hoteller i Alanya indrettet hele 15 værelser og hotellets område velegnet for gæster i kørestol. Det betyder dog ikke, at der kun er kørestolsbrugere på hotellet. Hotellet ligger i det mere rolige område af Alanya kaldet Oba. Her er grønt og luft mellem bygningerne og mindre tæt end i Alanyas centrum. Solrigt poolområde med vandrutsjebane (åbent et par timer om dagen i højsæsonen). Restaurantens siddepladser er delvist indenfor ved buffeten og udenfor rundt om poolen.

Med den korte afstand til stranden, er det oplagt at tage en promandetur ind mod byen, hvor der vil være mulighed for masser af shopping og restaurant-besøg.


Værelserne

Nyrenoverede, rummelige og stilrene standardværelser (18 m2) med to separate senge eller en dobbeltseng. Da værelserne varierer i størrelse, er det ikke alle værelser, der har mulighed for en ekstra opredning, men generelt er der plads til 3 personer.
Familieværelser (28 m2) har plads til i alt 4 voksne + 12 barn under 12 år.
Værelserne er indrettet med en elegant blanding af lyse og beige farver og har laminatgulv, klinkegulv eller væg-til-væg tæpper, satellit-tv, telefon, air condition (kun i ét værelse), sikkerhedsboks (mod tillæg), minibar (vand ved ankomst, opfyldning på efterspørgsel mod betaling) og balkon (få værelser uden balkon) samt aircondition.
Badeværelset er udstyret med brusekabine, hårtørrer og toilet.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

By- og turistområde med lokal trafik. Lyde fra nærliggende restauranter, barer og moské kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1994, og senest gennemgået en større renovering i 2011 og 2013. Totalt 121 værelser heraf 15 handicapværelser (enkelte uden balkon). Poolhåndklæder mod tillæg (ca. 5 euro/uge). Gratis trådløst internet i lobbyen. Begrænset All Inclusive på strand (vand, te, kaffe, saftevand).


Adresse:

Oba gol Mevkii, Alanya

Tlf./Fax:
+90 242 514 06 52 // +90 242 512 32 52

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Vandrutsjebaner
  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service