Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Michell Hotel

Michell Hotel

Sæson:

Nyere All Inclusive-hotel til det voksne publikum
Michell Hotel ligger små 7 km fra det centrale Alanya. Med en placering lidt op af en skråning er der en flot udsigt over havet og kig til Alanya by. Her får du et femstjernet All Inclusive-ophold i voksne omgivelser. Du skal være 16 år eller ældre for at bo på Michell Hotel.

Michell Hotel byder på to poolområder, hvoraf det ene er indrettet som et ’stille-område’. Ønsker du at nyde en kølig forfriskning, så har hotellet op til flere inden- og udendørs barer. Og udover buffet-restauranten, hvor hovedmåltiderne serveres, er her også en a la carte-restaurant, der gratis kan benyttes en gang i løbet af opholdet (åben fra juni-september, skal reserveres på forhånd). Hotellets diskotek har åbent nogle aftener i løbet af ugen.

På hotellets område finder du også spa-center med hamam og sauna, fitnessrum, tennisbane og bordtennis. Hotellet har desuden eget animation team, som arrangerer aktiviteter og underholdning i løbet af ugen – bl.a. tyrkisk aften. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Ca. 450 m fra Michell Hotel finder du hotellets strand med gratis solsenge og parasoller. Den ca. 50 m lange strand har blåt flag. Her er der mulighed for at spille beach volley eller booke forskellige vandsportsaktiviteter (mod betaling). Hotellet tilbyder shuttlekørsel til stranden hver 30. min, eller du kan gå via en tunnel til stranden.

Værelserne
Alle værelser på Michell Hotel har balkon og er indrettet med dobbeltseng og en lille sofa. Derudover har værelserne aircondition, satellit-tv, sikkerhedsboks, minibar (vand og sodavand er gratis) samt te-og kaffe-sæt. Badeværelserne er udstyret med toilet, bruseniche og hårtørrer.
Standardværelse (23 - 25 m2) med plads til 3 voksne.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Michell Hotel har to handicapværelser til rådighed på anmodning, dog er balkon og badeværelse begrænset. Hotellets område er med ramper og elevator og tilgængelig for kørestole og gangbesværede. Dele af hotelområdet kan have begrænset tilgængelig med kørestol grundet plads og græs på området. Bemærk, at elevatordøren er ca. 80 cm  bred.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Michell Hotel ligger i et område, hvor lyde fra lokal trafikken, den nærliggende moské og hotellets pool samt nærliggende hoteller virke forstyrrende. Bygget i 2014 og bliver løbende renoveret hvert år. I alt 7 etager og 200 værelser. Elevator. ATM/hæveautomat ca. 400 m. fra hotellet. Enkelte butikker med bl.a. smykker og lædervarer, frisør og minimarked findes på området. Elevator. Poolhåndklæder til rådighed (kan skiftes hver anden dag). Vaskeservice (mod betaling). Konferencefaciliteter. Gratis Wifi på hele hotellet. Begrænset All Inclusive på stranden (sodavand fra kl. 12:00-16:00). 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( MasterCard & Visa )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( WiFi all over hotel )

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE