Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Magi Lejligheder

Magi Lejligheder

Sæson:


Velkendt og vellidt blandt Deturs gæster

Magi Lejligheders faste personale skaber en hyggelig stemning, og det får mange gæster til at vende tilbage år efter år. Det charmerende lejlighedshotel har en god beliggenhed, tæt på både stranden og hovedgaden i Alanya, så her kan du nyde sol- og badeferien og være tæt på alt. Magi Lejligheder har et mindre men hyggeligt poolområde med adskilt børnepool. A la carte og lette retter serveres hele dagen (mod betaling).


Lejlighederne
Enkle, rummelige to-værelses lejligheder (40-45 m2) op til fire personer, med to separate senge i soveværelset og en sovesofa i opholdsrummet. Alle lejligheder har balkon, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), tv (lokale kanaler) og klinkegulv. Tekøkkenet har køleskab, emhætte, elkedel, to kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine kan lejes i receptionen.
Badeværelserne har brusekabine med vægmonteret bruser, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej. Hotellet tilbyder ingen handicapvenlige værelser, og hotelområdet har niveauforskelle og lever ikke op til internationale standarder for kørestole.


Måltider
Ingen


Øvrigt
By/turistområde med lokal trafik og en nærliggende moské der kan opfattes som forstyrrende. I for- og eftersæsonen kan støj og leg høres fra en nærliggende skole. Opført i 1996 og renoveret i 2002. Alle lejligheder er renoveret i 2011, og i 2013/14 fik restauranten en overhaling. I alt 28 lejligheder fordelt i én bygning af 5 etager. Elevator (trin til elevatoren). Transferbussen holder ca. 50 m fra hotelindgangen.Trådløst internet i lejlighederne mod betaling. Internet cafe i lobbyen mod betaling. Ca. 300 m til nærmeste supermarked og 100 m til nærmeste ATM/hæveautomat.


Adresse:
Güller Pinari Mah. Sahire Tüzün Cad. No: 4, Alanya

Tlf./Fax:
+90 242 513 10 77 // +90 242 513 05 53 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( Lobby bar open 08-00 )
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris ( In the restaurant area )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE