Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa

Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa

Sæson:

Femstjernet velvære tæt på Alanya
Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa ligger i Kargıcak, små 15 km øst for det centrale Alanya. Med en placering lidt op af en skråning er der en flot udsigt over omgivelserne og havet. Her får du femstjernet velvære med et dejlig spa-center, to pool-områder, masser af muligheder for børnene og 150 meter til sandstranden.

På Lumos Deluxe Resort finder du flere barer, og ud over buffet-restauranten, hvor hovedmåltiderne serveres, er også en a la carte-restaurant, der gratis kan benyttes en gang i løbet af opholdet. Her er desuden natklub, og resortets animationsteam arrangerer aktiviteter og underholdning i både dag- og aftentimerne, samt hotellet arrangerer bl.a. livemusik og tyrkisk aften et par gange om ugen. For de små er her miniklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legeplads, som er åben nogle timer om dagen, og her er desuden fem vandrutsjebaner i den ene af de to pools (aquapoolen).

Udover spa-centret med mulighed for sauna, hamam, skønhedsbehandlinger og massager er her også til fri afbenyttelse en mindre fitness-afdeling og mulighed for vandsportsaktiviteter på stranden. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Standardværelserne (28 m2) er komfortable og indrettet i varme farver som mørkt træ og himmelblå tekstiler. Her er dobbeltseng (fransk) med mulighed for ekstra opredning, så der i alt kan sove 3 voksne og 1 barn (under 12 år). På værelserne er aircondition, telefon, satellit-tv, minibar, sikkerhedsboks, el-kedel samt balkon. Du kan vælge delvis havudsigt mod tillæg.
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Familieværelserne (60 m2) er dekoreret i samme stil som standardværelserne. Her er to soveværelser, ét med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, samt en lille entré og to badeværelser. Der er mulighed for en ekstra opredning, så der kan sove i alt 4 voksne + 1 barn (under 12 år). Desuden er her aircondition, sikkerhedsboks, telefon, satellit-tv, minibar, el-kedel samt balkon.
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa har 3 tilgængelige handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Hotelområdet er egnet for bevægelseshæmmede personer, men det kan være svært fremkommeligt at komme rundt i Kargicak, da nogle fortove har begrænset ramper, men er med kanter, og til stranden er kun få fodgængerovergange uden høje kantstene. Området er også præget af niveauforskelle.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Stille område uden de store forstyrrelser ude fra – dog kan støj fra pool-området virke forstyrrende. Bygget og åbnet i 2016. Består af to bygninger med højst seks etager med elevator og i alt 331 værelser. Bemærk, man skal krydse en lille småt-trafikkeret vej for at komme til aqua pool-området, man skal krydse en større vej for at komme til stranden. Her er gratis wifi i lobby og på værelse og hotellets område, og internet-café er mod tillæg. Her er minimarked, vasketøjsservice og frisør, ca. 200 m til nærmeste ATM/hæveautomat. Pool-håndklæder udlånes. Konferencefaciliteter.

Adresse: KARGICAK MAHALLESİ GAZİPAŞA CADDESİ NO:21, Alanya, Tyrkiet
Tlf.: +902425101700


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator ( 5 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( 150 m Yes/No )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE