Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs:

Tors 22/2: 09:00-18:00 

Fre 23/2: 09:00-18:00

Man 26/2: 09:00-18:00 

Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa

Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa

Sæson:

Femstjernet velvære tæt på Alanya
Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa ligger i Kargıcak, små 15 km øst for det centrale Alanya. Med en placering lidt op af en skråning er der en flot udsigt over omgivelserne og havet. Her får du femstjernet velvære med et dejlig spa-center, to pool-områder, masser af muligheder for børnene og 150 meter til stranden.

På resortet finder du flere barer, og ud over buffet-restauranten, hvor hovedmåltiderne serveres, er der også en a la carte-restaurant, der gratis kan benyttes en gang i løbet af opholdet. Der er desuden natklub, og resortets animation team arrangerer aktiviteter og underholdning i både dag- og aftentimerne. For de små er her miniclub (4-12 år) med legeplads, som er åben nogle timer om dagen (her tales ikke skandinavisk), og der er desuden fem vandrutsjebaner i den ene af de to pools (aqua poolen).

Udover spa-centret med mulighed for sauna, hamam, skønhedsbehandlinger og massager er der også til fri afbenyttelse en mindre fitness-afdeling. Der er også mulighed for vandsportsaktiviteter på stranden. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Måltider
All Inclusive

Værelserne
Standardværelserne (28 m2) er komfortable og indrettet i varme farver som mørkt træ og himmelblå tekstiler. Her er dobbeltseng (fransk) med mulighed for ekstra opredning, så der i alt kan sove 3 voksne og 1 barn (under 12 år). På værelserne er der desuden air condition, telefon, satellit-tv, minibar, el-kedel samt balkon. Du kan vælge havudsigt mod tillæg.
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Familieværelserne (60 m2) er dekoreret i samme stil som standardværelserne. Her er to soveværelser, ét med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, samt en lille entré og to badeværelser. Der er mulighed for en ekstra opredning, så der kan sove i alt 4 voksne + 1 barn (under 12 år). Der er desuden air condition, telefon, satellit-tv, minibar, el-kedel samt balkon.
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Øvrigt
Stille område uden de store forstyrrelser ude fra – dog kan støj fra pool-området virke forstyrrende. Bemærk, man skal krydse en lille småt-trafikkeret vej for at komme til aqua pool-området, man skal krydse en større vej for at komme til stranden. Der er gratis wifi i lobby og på værelse og hotellets område, og der er internet-café mod tillæg. Bygget og åbnet i 2016. Består af to bygninger med højst seks etager med elevator og i alt 331 værelser. Der er minimarked, vasketøjsservice og frisør. Pool-håndklæder udlånes. Konferencefaciliteter.
 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Antalya Airport - 155 km )
  • Strand ( KARGICAK - 150 M )
  • Lokalt centrum ( KARGICAK - 250 M )
  • Hovedcentrum ( ALANYA - 15 KM )

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator ( 5 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( 150 cm Yes/No )
: betalt service