Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Litore Resort Hotel & Spa

Litore Resort Hotel & Spa

Sæson:

Luksuriøst hotel ved stranden
Litore Resort Hotel & Spa ligger mellem Alanya og Side i Okurçalar. Hotellet ligger lige ved stranden (100 m). Hotellets poolområde rummer to pools til voksne, vandrutsjebaner og børnepool. Derudover er der to indendørs pools til børn og voksne.

På hotellet finder du også en spa med sauna og hamam. Her er desuden fitnesscenter, billard, bordtennis, minigolf, beachvolley og vandsport (nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling).

Hotellet har flere barer bl.a. poolbar og strandbar, buffetrestaurant samt a la carte-restaurant (kan besøges en gang pr. ophold gratis. Derudover mod ekstra betaling). Hotellet arrangerer dagligt underholdning og ugentligt live musik og tyrkisk aften. For de små byder hotellet på legerum, legeplads og børneklub (4-12 år).

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon, air condition, minibar (læskedrikke - opfyldes hver 3. dag), satellit-tv, telefon, el-kedel og sikkerhedsboks. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Der er fire handicapværelser tilgængelige på anmodning.
Standardværelse (36-40 m2) med plads til 2 voksne + 2 børn under 12 år eller 3 voksne + 1 barn. Elegant indrettet i varme farver med laminatgulv. Ekstra senge (fransk seng og enkelseng)
Familieværelse (54m2) består af to rummelige værelser og et badeværelse og har plads til i alt 4 personer. Indrettet i samme stil som standardværelse.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i rolige omgivelser i turistområde, hvor lyde fra hotellets eget poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 2015. I alt 359 værelser i en bygning med seks etager. Elevator. Aircondition på hele hotellet og i alle værelser. Gratis WiFi på hele hotellet - en hurtigere forbindelse koster ekstra. Konferencefaciliteter. Hæveautomat 200 m fra hotellet. Der er minimarked og butikker på hotellet. Stranden er i gå-afstand, men en shuttlebus kan også benyttes. Parasoller og solsenge til fri afbenyttelse ved strand og pools. Ved poolen er poolhåndklæder til rådighed.

Adresse Karaburun Mevkii - Okurçalar, Alanya
Tlf. +90 444 717

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2015 )
  • Elevator til alle etager
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 with ground floor )
  • Elevator

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service