Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Lavinia Lejligheder

Lavinia Lejligheder

Sæson:

Hyggeligt lejlighedshotel med en afslappende atmosfære for hele familien
Enkelt hotel med venligt og hyggeligt personale, tæt på stranden og gode transportmuligheder ind til centrum. I højsæsonen arrangeres der underholdning nogle aftener om ugen.

På Lavinia findes en lille butik med det mest nødvendige. Derudover findes der et poolområdet med børnepool, parasoller og solsenge og et mindre spa-center med sauna og hamam (mod betaling). Hotellets hyggelig samlingssted omring poolområdet, hvor der også serveres enkle retter fra poolbaren. Mindre spa-center med sauna og hamam (mod betaling).
 
Lejlighederne
Lejlighederne er lyse og enkle to-værelses lejligheder (35-45 m2) med opholdsrum med sovesofa og separat soveværelse med mindre dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle lejligheder er indrettet med flisebelagt gulv, minikøkken med køleskab, elkoger, madlavningsmuligheder og enkelt køkkenudstyr. Derudover har værelserne telefon, air condition (mod betaling, kun i soveværelse), safetyboks (mod betaling), satelli-tv og balkon. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Der er i alt plads til 4 personer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Lavinia Lejligheder tilbyder ikke handicapværelser, og grundet trin på hotellets område anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Derudover skal man passere en stejl bakke for at komme ned til receptionen. Alanya er dog generelt egnet for bevægelseshæmmede personer med ofte gode fortove og adgange til strand.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Turistområde med støj fra forbipasserende trafik og nærliggende moské der kan opfattes som forstyrrende. Hotellet blev bygget i 1995 og delvis renoveret i 2009. I 2011/2012 er alle senge og puder udskiftet. I vinteren 2013/2014 er lobbyen og restauranten, baren og poolområdet blevet renoveret. Totalt 66 lejligheder. Restauranten er kombineret med baren. Wifi på hotellets område mod betaling. Hotellet ligger tættest ved Øststranden der har grovkornet sand og større sten i vandkanten - her er parasoller/solstole mod tillæg.

Adresse:
Orman Isletmesi Karsisi, Oba Yolu Üzeri No: 21 07400 Alanya
Tlf./Fax: +90 242 511 91 91 // +90 242 513 57 60

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE