Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kleopatra Tower Lejligheder

Kleopatra Tower Lejligheder

Sæson:

Officiel hotelklassificering ***
Deturs hotelklassificering ***+

Populært lejlighedshotel med et strejf af det orientalske
Kleopatra Tower er et velbesøgt, lyst og hyggeligt lejlighedshotel med en god beliggendhed i Alanya. Hotellet ligger rigtig godt, tæt på Kleopatrastranden og centrum, i et område med både lokalbefolkning og turister. Her finder du et luftigt og solrigt poolområde med pool, børnepool og solstole og med en mindre bar og en restaurant, der serverer a la carte. I højsæsonen arrangeres temamiddage en gang om ugen. Nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg.

Lejlighederne
Alle lejligheder har telefon, aircondition (kun i soveværelse, mod tillæg ca 7 euro/dag), satellit-tv, klinkegulv, balkon og sikkerhedsboks (mod tillæg). Tekøkken med to kogeplader, køleskab, brødrister, elkedel og enkelt køkkenudstyr.Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer. Alle lejligheder og balkoner varierer i størrelse og planløsning. Nogle lejligheder fremstår lidt slidte.
Rummelige, enkelt indrettede to-værelses lejligheder (40-60 m2) for op til fire personer. Et soveværelse med to separate senge eller en dobbeltseng og kombineret opholdsrum/tekøkken med ekstra opredning i sovesofa.
Et-værelses lejligheder (25-30 m2, studio) for op til tre personer. Dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kleopatra Tower er ikke egnet for bevægelseshæmmede personer og har heller ingen tilpassede værelser til rådighed.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Turist/byområde med trafik samt en moské i nærheden og et poolområde, der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1998, renoveret løbende og senest 2018. I alt 58 lejligheder. Elevator. Trådløst internet i restaurantens bar (gratis). Minimarked mod betaling. Der er et større supermarked nær hotellet og en hæveautomat ca. 200 m derfra.

Adresse: Saray Mah, Mehmet Akif Ersoy Cad No:10, Alanya
Tlf./Fax: +90 242 512 84 52 // +90 242 512 84 22 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 15€/week (Sept 2018) )
  • Internetforbindelse i In restaurant bar free wifi

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE