Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kleopatra Suite Lejligheder

Kleopatra Suite Lejligheder

Hotel lige i Damlataş-området
Kleopatra Suite lejlighedshotel ligger perfekt i Damlataş-området, tæt ved Kleopatrastranden og tæt på butikker og restauranter. Hotellet ligger på en mindre gade, så det er ikke så støjende, og der er andre bygninger rundt omkring. Hotellet er godt designet i moderne stil.

På Kleopatra Suite er en bar og a la carte mod betaling, og ellers byder hotellet ikke på flere faciliteter. Kleopatra Suite ligger i gåafstand til stranden samt til byen, og der er mange faciliteter og restauranter omkring hotellet. Hvis du ønsker at nyde din ferie med stil og gøre brug af byen, er denne indkvartering for dig. Man skal minimum være 12 år gammel for at bo på Kleopatra Suite.

Lejligheder
2-værelses lejligheder (47 m2) for op til 4 personer er indrettet i meget klassisk, stilfuldt og moderne med bløde og varme farver. Sofaerne er i lyse og glade turkise farver, gardinerne er i forskellige nuancer af beige med et strejf af navy-grøn. Køkkenet er hvidt, mens badeværelset er med varmere toner af beige. Der er store skabe. Soveværelset er indrettet med varmere farver i tekstil og træ, med nogle lækre detaljer som designerlamper. Alle badeværelser har bruseniche, toilet og hårtørrer. Nogle af badeværelserne er indrettet i hamam-stil med marmor, og der er et lille "marmorbord", hvor du kan sidde. I stuen er der meget høje og pæne vinduer med sikkerhedslås, så vinduerne kan kun åbnes på klem.
Alle værelser er med fransk seng og mulighed for ekstra senge på sofaseng.

Måltider
Ingen

Øvrigt
By- og turistområde med lokal trafik og en del bustrafik. Lyde fra nærliggende restauranter, barer og moské kan opfattes som forstyrrende, ellers er det et relativt roligt område. Opført i 2013. Totalt 30 værelser fordelt på 7 etager. Elevator.  Air condition og sikkerhedsboks på værelse mod tillæg. Wifi uden beregning på hele hotellets område. Swimmingpool er ikke åben om vinteren. Hæveautomat og supermarked ca. 100 m fra hotellet. Transferbussen stopper ca. 50 m fra hotellet.

Adresse: Saray Mh. 912, Sk. No.6, Alanya
Tlf./Fax: +90 242 513 52 19 // +90 242 513 02 00 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2013 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )
  • Elevator ( 1 small )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

: betalt service

Hotel lige i Damlataş-området
Kleopatra Suite lejlighedshotel ligger perfekt i Damlataş-området, tæt ved Kleopatrastranden og tæt på butikker og restauranter. Hotellet ligger på en mindre gade, så det er ikke så støjende, og der er andre bygninger rundt omkring. Hotellet er godt designet i moderne stil. På Kleopatra Suite Lejlighedshotel har du adgang til poolområde, der deles med andet hotel. Her er pool og børnepool og solterrasse med solstole og parasoller. I højsæsonen er her primært sol først på dagen til ca. kl. 15.

På Kleopatra Suite er pool- og lobbybar og a la carte restaurant mod betaling, og ellers byder hotellet ikke på flere faciliteter. Kleopatra Suite ligger i gåafstand til stranden samt til byen, og der er mange faciliteter og restauranter omkring hotellet. Hvis du ønsker at nyde din ferie med stil og gøre brug af byen, er denne indkvartering for dig. Du skal minimum være 12 år gammel for at bo på Kleopatra Suite.

Lejligheder
2-værelses lejligheder (47 m2) for op til 4 personer er indrettet i meget klassisk, stilfuldt og moderne med bløde og varme farver. Sofaerne er i lyse og glade turkise farver, gardinerne er i forskellige nuancer af beige med et strejf af navy-grøn. Køkkenet er hvidt og med enkelt køkkenudstyr, to kogeplader, køleskab, kedel og kaffeudstyr. Badeværelset er med varmere toner af beige. Soveværelset er indrettet med varmere farver i tekstil og træ, med nogle lækre detaljer som designerlamper. Alle badeværelser har bruseniche, toilet og hårtørrer. Nogle af badeværelserne er indrettet i hamam-stil med marmor, og der er et lille "marmorbord", hvor du kan sidde. I stuen er der meget høje og pæne vinduer med sikkerhedslås, så vinduerne kan kun åbnes på klem. Alle værelser er med fransk seng og mulighed for ekstra senge på sofaseng.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kleopatra Suite Lejlighedshotel er egnet og har én handicapvenlig studiolejlighed uden balkon til rådighed på anmodning. Badeværelset er tilpasset. Rampe til lejligheden og også rundt på hotelområdet til at komme rundt. Alanya er generelt egnet for bevægelseshæmmede personer med fladt terræn, fortove i turistområderne og adgang til strand.

Måltider
Ingen

Øvrigt
By- og turistområde med lokal trafik og en del bustrafik. Lyde fra nærliggende restauranter, barer og moské kan opfattes som forstyrrende, ellers er det et relativt roligt område. Opført i 2013. Totalt 30 værelser fordelt på 7 etager. Lille elevator.  Air condition og sikkerhedsboks på værelse mod tillæg. Wifi uden beregning på hele hotellets område og computer til rådighed i lobbyen. Swimmingpool er ikke åben om vinteren. Hæveautomat og supermarked ca. 100 m fra hotellet. Transferbussen stopper ca. 50 m fra hotellet.

Adresse: Saray Mh. 912, Sk. No.6, Alanya
Tlf./Fax: +90 242 513 52 19 // +90 242 513 02 00 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2013 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )
  • Elevator ( 1 small )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE