Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kleopatra South Star Lejligheder

Kleopatra South Star Lejligheder

Sæson:

Mindre og dejligt lejlighedshotel i det centrale Alanya
Kleopatra South Star Lejligheder er et lille, enkelt og hyggeligt lejlighedshotel centralt beliggende på Kleopatrasiden af Alanya, tæt på både strand og centrum med butikker og restauranter, så det er et oplagt hotel for dig, der vil gøre brug af Alanyas oplevelser og faciliteter. Kleopatra South Star ligger ca. 300 m fra Kleopatrastranden, hvor liggestole, parasoller, mad og drikkevarer koster ekstra.

Kleopatra South Star har et dejligt poolområde med pool og børnepool og poolbar. Her er også en a la carte-restaurant og lobby bar. Hotellet arrangerer tyrkisk aften med levende musik en gang om ugen (i højsæsonen). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Lejlighederne
Alle lejligheder er udstyret med sikkerhedsboks (ca. 3 euro/dag), aircondition (7 euro pr. dag), telefon, tv og et lille køkken med køleskab, enkelt køkkenudstyr, elkedel og kogeplader. Friskt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
Rummelige to-værelses lejligheder (37 m2) i lyse farver. Lejlighederne består af en stue/køkken med udgang til en møbleret balkon og separat soveværelse med dobbeltseng. Sovesofa i stuen, hvis det kræves, og der er plads til i alt fire personer.
Tre-værelses lejligheder (55 m2) er indrettet som to-værelses, og her er plads til i alt seks personer, hvis muligheden for to ekstra opredninger udnyttes.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kleopatra South Star Lejligheder er ikke anbefalet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet ikke tilbyder handicapværelser, og der er flere trin på hotelområdet bl.a. fra lobbyen til elevatoren.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Turist-/byområde med noget støj fra trafik og nærliggende moské samt poolområde, der kan virke forstyrrende. Kleopatra South Star Apart blev bygget i 1993 og renoveret i 2012. I alt 40 værelser. Elevatoren når alle seks etager, men ved lobbyen er der 6 trin op til elevatoren! Gratis trådløst internet i lobby/pool-området.

Adresse: Saray Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No: 34 , Alanya - Antalya, Tyrkiet
Tlf./Fax: 0090 242 519 // 0090 242 519 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service