Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kleopatra Royal Palm Hotel

Kleopatra Royal Palm Hotel

Sæson:

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+


Hotel med god beliggenhed

Kleopatra Royal Palm Hotel ligger i udkanten af Alanyas vestlige del. Her er 2 poolområder og en børnepool. Den ene pool har to mindre vandrutsjebaner (åbent et par timer om dagen i højsæsonen). Hotellet har et område bag en af bygningerne, hvor der også er mulighed for aktiviteter og solbadning. Buffetrestauranten serverer oftest traditionelle tyrkiske, sammenkogte retter og har siddepladser delvist indenfor ved buffeten og udenfor rundt om poolen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.


VærelserneAlle værelser er indrettet i en blanding af mørke og lyse farver og har klinkegulv, aircondition og tv, telefon, minibar (tom, fyldes mod betaling) og en lille altan (to værelser uden). Badeværelserne er udstyret med brusekabine, hårtørrer og toilet. Der er meget lydt på værelserne.
Standardværelse (20-32 m2) med to separate senge eller en dobbeltseng med plads til højst 3 personer. Værelserne varierer i størrelse, og ikke alle har mulighed for ekstra opredning.
Standardværelse havudsigt (35-40 m2) rummelige værelser med soveværelse og stueområde. Med dobbeltseng eller enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning. Der er plads til højst 3 personer.
Familieværelse (32-40 m2) med separat soveværelse med to separate senge og opholdsrum med mulighed for to opredninger i sovefutoner/folde-ud stole. Der er plads til højst 4 personer. Værelserne varierer i størrelse.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kleopatra Royal Palm er egnet for bevægelseshæmmede personer, og her er to handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Dog gør vi opmærksom på, at værelsernes balkon er smalle, og en høj ramme gør, at kørestolsbrugere ikke kan anvende balkonen. Der findes trapper med ramper rundt på hotellets område - bl.a. ved hotellets bar, hvor ramperne er flytbare. Alanya er generelt egnet for bevægelseshæmmede personer med ofte gode fortove og adgange til strand. 


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

By- og turistområde med lokal trafik og en del bustrafik. Støj fra nærliggende restauranter, barer og moské kan virke forstyrrende. Hotellet og værelserne er meget lydte. Opført i 2003 og senest renoveret i 2018, hvor en ny bygning blev opført. Totalt 233 værelser fordelt over tre bygninger.  ATM/Hæveautomat ca. 150 m fra hotellet. All Inclusive gælder ikke på stranden og liggestole samt parasoller er mod betaling.


Adresse:

Kizlarpinari Mah. H. Senli Sokak 3/A, Alanya

Tlf./Fax:
+90 242 511 95 17 // +90 242 512 82 39

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service