Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kleopatra Dreams Beach

Kleopatra Dreams Beach

Sæson:


Et hotel med en voksen atmosfære ved Kleopatrastranden

Kleopatra Dreams Beach har en god beliggenhed lige ved strandpromenaden der fører hele vejen ind til centrum. Hvis man ikke vil gå, stopper bussen lige uden for hotellet. Hotellet har et lille motionsrum, tyrkisk bad, sauna, massage, frisør, vaskeservice, bordtennis, et lille minimarked og billard. Hyggeligt poolområde med bar, solsenge og parasoller. Buffetrestaurant.

Der arrangeres underholdning nogle aftener om ugen i højsæsonen. Hotellet har ingen underholdning i løbet af dagen, så der hersker en mere afslappet og rolig atmosfære på hotellet. Enkelte aktiviteter/faciliteter/behandlinger er mod betaling.
 

Værelserne

Komfortable, klassiske standardværelser (15-18 m2) med to separate senge eller dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning.
Familieværelserne (26 m2) består af et soveværelse med to senge og et opholdsrum med ekstra opredning i sovesofaen, så der er plads til i alt 4 personer. 
Alle værelser har satellit-tv, telefon, air condition, sikkerhedsboks (mod tillæg), minibar (tom ved ankomst, opfyldning mod betaling), laminatgulv og balkon.
Badeværelserne har brus eller badekar, toilet og hårtørrer.
Tre handikapvenlige værelser ved forespørgsel.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt

Turist/Byområde med gennemgående trafik, menneskemylder og en moské i nærområdet der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 2001/03. I alt 195 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencefaciliteter. * Der er en mur mellem hotellet og stranden, og meget stejl bakke op og ned til hotellet (ikke egnet for gæster med kørestol eller meget dårligt gående). **Motionsrum og indendørs pool ligger i en separat bygning. Der går ingen elevator dertil. Der er trådløst internet i lobby (gratis). All Inclusive på stranden inkluderer kun vand og øl.


Adresse:

Kizlar Pinari Mah, Atatürk Cad. Hasan Senli Sokak No:2, Alanya

Tlf./Fax:
+90 242 511 86 50 // +90 242 511 86 49

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service