Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kleopatra Dreams Beach

Kleopatra Dreams Beach

Sæson:

Et hotel med en voksen atmosfære ved Kleopatrastranden
Kleopatra Dreams Beach har en god beliggenhed lige ved strandpromenaden, der fører hele vejen ind til centrum. Om dagen kan du nyde gåturen i solen, og om aften er en smuk solnedgang. Hvis du ikke vil gå, stopper bussen lige uden for hotellet. Hotellet har et lille motionsrum, tyrkisk bad, sauna, massage, frisør, vaskeservice, bordtennis, et lille minimarked og billard. Hyggeligt poolområde med bar, solsenge og parasoller. Buffetrestaurant, hvor dagens måltider serveres, og a la carte restaurant (mod betaling).

På Kleopatra Dreams Beach er en voksen atmosfære med fokus på faciliteter og aktiviteter for voksne. Her arrangeres underholdning nogle aftener om ugen i højsæsonen, og hotellet har ingen underholdning i løbet af dagen, så der hersker en mere afslappet og rolig atmosfære på hotellet. Enkelte aktiviteter/faciliteter/behandlinger er mod betaling.

Værelserne
Alle værelser har satellit-tv, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod tillæg), minibar (tom ved ankomst, opfyldning mod betaling), laminatgulv og balkon med to stole og et lille bord. Badeværelserne har bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.
Komfortable, klassiske standardværelser (15-18 m2) med to separate senge eller dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning.
Familieværelserne (26 m2) består af et soveværelse med to senge og et opholdsrum med ekstra opredning i sovesofaen, så der er plads til i alt 4 personer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kleopatra Dreams Beach har 3 handicapvenlige værelser til rådighed på forespørgsel, dog med et lille trin ud til badeværelset. Ramper til rådighed på hotelområdet. Vi gør dog opmærksom på, at der ingen elevator er i bygningen, der huser aktiviteter som motionsrum og indendørspool. Samt at der er få trin mellem hotellet og stranden, og at der er en meget stejl bakke op og ned til hotellets hovedindgang (ikke egnet for gæster med kørestol eller meget dårligt gående uden hjælp).

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/Byområde med gennemgående trafik, menneskemylder og en moské i nærområdet, der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 2001/03, senest renoveret i 2013. I alt 194 værelser fordelt på tre bygninger. Elevator i bygninger med værelser, ingen elevator i bygning med aktiviteter. Konferencefaciliteter. Der er trådløst internet i lobby og på værelser (gratis). All Inclusive på stranden inkluderer kun vand og øl. Ca. 100 m til nærmeste supermarked og hæveautomat. Minimarked, frisør, souvenir- og strandbutik på hotellets område.

Adresse: Kizlar Pinari Mah, Atatürk Cad. Hasan Senli Sokak No:2, Alanya
Tlf./Fax: +90 242 511 86 50 // +90 242 511 86 49 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE