Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kleopatra Beach Hotel

Kleopatra Beach Hotel

Sæson:

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+Hotel nær Kleopatrastranden
Kleopatra Beach er et enkelt hotel, der ligger i kort gåafstand til centrum og med Kleopatrastranden på den anden side af gaden. Anlægget består af tre bygninger og to poolområder, det ene med en lille vandrutsjebane og det andet lidt mindre, nedsænket mellem to bygninger med få borde og siddepladser ved poolbaren. Her er bar og en restaurant, der serverer traditionelle tyrkiske sammenkogte retter. I højsæsonen arrangerer hotellet tema-middage/underholdning et par gange om ugen. Et mindre fitnessrum, hamam, sauna og billiard er til rådighed på hotellet. Nogle aktiviteter/faciliteter/behandlinger mod betaling.

Værelserne
Traditionelle, lyse værelser med to separate senge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser har aircondition, balkon, telefon og satellit-tv. Minibar tom ved ankomst, fyldes mod betaling. Sikkerhedsboks mod betaling. Badeværelserne har brusekabine eller siddebadekar, toilet og hårtørrer. I hovedbygningen er badeværelset med brusekabine. Havudsigt mod tillæg.

Egenhed for bevægelseshæmmede personer
Nej, hotellet er ikke handicapvenligt, da der er flere trin og niveauforskelle på området. Dog tilbyder hotellet et handicapvenligt værelse (man kan ikke få en kørestol ud på balkonen) ved forespørgsel.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/byområde med trafik samt en moské i nærheden der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1998 med ialt 203 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencefaciliteter. Hotellet ligger ved hovedgaden og har solsenge og parasoller på stranden mod betaling. Strandbar ikke inkluderet i All Inclusive. Der er trådløst internet (gratis - virker kun i lobbyen) og internethjørne i lobbyen (mod betaling). Bemærk, at nogle trapper har store mellemrum i rækværket.

Adresse:
Atatürk Caddesi, Otogar girisi No:1, Alanya, Tyrkiet

Tlf.: +90 242 512 80 91

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 2 € / day ( July 2017) )
  • Internetforbindelse ( Wireless in all hotel )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service