Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kleopatra Ada Hotel

Sæson:

Officiel hotelklassificering ***+
Deturs hotelklassificering ***Godt hotel med en fredelig beliggenhed

Kleopatra Ada Hotel er pænt af middel standard og ligger relativt fredeligt i udkanten af det vestlige Alanya, tæt ved havet og 100 meter fra Kleopatra strand. Hotellet har et lille poolområde, bar, buffetrestaurant, minimarked, sauna og hamam. På Kleopatra Ada finder du også et fitnessrum, billard og bordtennis. Hotellet arrangerer underholdning et par gange om ugen i højsæsonen. Enkelte aktiviteter/faciliteter/behandlinger er mod betaling.
 

Værelserne
Alle værelser har klinkegulv, minibar (tom ved ankomst, opfyldning mod betaling), aircondition, satellit-tv, sikkerhedsboks (mod tillæg), telefon og mindre balkon. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Klassiske, dejlige standardværelser (20 m2) til to personer og mulighed for en ekstra opredning til 1 barn på højst 6 år. Dobbeltseng eller to separate senge.
Familieværelser (40 m2) består af to værelser til i alt fire personer med et soveværelse med to senge samt to enkeltsenge i andet værelse. Der er kun aircondition i soveværelset.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Både og. Hotellet tilbyder 1 handicapvenligt værelse beliggende på 2. sal, der er til rådighed ved forespørgsel. Elevator og ramper på hotelområdet, dog har hotelområdet niveauforskelle og ujævnheder. Elevatordøren er 80 cm. bred.


Måltider
All Inclusive


Øvrigt

By/Turistområde med lokal trafik samt en moské der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1996 og renoveret i 2010. I alt 123 værelser fordelt på to bygninger. Konferencefaciliteter. All Inclusive gælder ikke på stranden. Stranden er offenlig og kan benyttes mod tillæg. Der er trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Transferbussen holder ca. 50 m fra hotelindgangen. Der er internethjørne (mod betaling). Opd 31/5 Gratis trådløst internet er kun tilgængeligt i hotellets lobby.


Adresse:

Kizlarpinari Mah., Dinek Sokak No 12, 07400 Alanya

Tlf./Fax:
+90 242 511 95 17 // +90 242 512 82 39 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1996 )
  • Renoveret ( 2010 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator ( 2 )

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 2 €/day (July 2017) )
  • Internetforbindelse ( In lobby area only )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service