Haydarpasha Palace

https://www.detur.dk/static/alanya_haydarpasha_palace_s_haydar/alanya_haydarpasha_palace_s_00_haydar.jpg

Sæson:

Indbydende All Inclusive-hotel for hele familien 
Hotel Haydarpasha Palace passer godt til børnefamilier og voksne, der ønsker at forkæle sig selv med gode faciliteter og en beliggenhed tæt på stranden. Det indbydende All Inclusive-hotel ligger i byen Türkler, kun 25 km vest for Alanya. Med sit u-formede design og 12 små tårne får du en følelse af at bo på et palads.

Hotellet byder på et stort poolområde med separat børnepool samt babypool til de mindste, indendørs pool, frisør, spa-center med sauna, hamam, fitness, billard og bordtennis (nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg). På området er der også flere barer, buffetrestaurant, a la carte-restaurant og natklub. Hotellet arrangerer daglig underholdning.

Hotellets private strand og strandbar kan nås på få minutter gennem en fodgængertunnel under vejen - her finder du desuden endnu et poolområde med op til flere vandrutsjebaner. Det er nemt at komme ind til centrum af Alanya med offentlige busser, der kører forbi lige uden for hotellet.

Værelserne
Smagfuldt indrettede med rummelige værelser holdt i lyse farver. Værelserne er udstyret med enten balkon eller terrasse. Alle værelser har minibar, kaffe- og te-sæt, aircon, sikkerhedsboks, satellit-tv og telefon. Badeværelserne er udstyret med bruser, toilet og hårtørrere. 
Standardværelse (promo) (23-28 m2) er indrettet med to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Der er plads til højst 3 personer. Nogle værelser har udsigt mod baggården.
Standardværelse (29-34 m2) er indrettet med to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Der er plads til højst 3 personer. Havudsigt er mod tillæg.
Superiorværelse (35-39 m2) er indrettet med to dobbeltsenge og en sovesofa (ekstra seng). Der er plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn under 12 år.
Familieværelse A (39-47 m2) er indrettet med to separate soveværelser med en dør imellem (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge). Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Der er plads til 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 4 voksne og 1 barn under 12 år.
Familieværelse B (47-64 m2) er indrettet med to separate soveværelser med en dør imellem (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge). Hvert soveværelse har egen balkon. Derudover er værelserne udstyret med to badeværelser. Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Der er plads til 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 4 voksne og 1 barn under 12 år.
Familieværelse (dublex) (43-78 m2) er placeret på øverste etage med skøn udsigt. Værelserne er indrettet i to plan (maisonette) med trapper imellem. Værelserne har to separate soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge). Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Der er plads til 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 4 voksne og 1 barn under 12 år.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt område, hvor lyde fra hotellets poolområde og nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Bygget i 2016 og har i alt 496 værelser fordelt på en hovedbygning med syv etager. Elevator. Konferencefaciliteter.Wifi i på hele hotellet (ekstra tillæg hvis man ønsker højere hastighed). Internetcafé med computere til rådighed (mod tillæg). Minimarked. Hæveautomat 250 m fra hotellet. Poolhåndklæder. Parasoller og solsenge er til fri afbenyttelse ved strand og pool.

Adresse Türkler Mevkii, Alanya
Tlf. +90 242 537 69 00

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 with ground floor )
  • Elevator ( 8 divided over the hotel )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand ( Hotel has a own beach )
: betalt service