Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Haydarpasha Palace

Sæson:

Indbydende All Inclusive-hotel for hele familien
Hotel Haydarpasha Palace passer godt til børnefamilier og voksne, der ønsker at forkæle sig selv med gode faciliteter og en beliggenhed tæt på stranden. Det indbydende All Inclusive-hotel ligger i byen Türkler, kun 25 km vest for Alanya. Med sit u-formede design og små tårne får du en følelse af at bo på et palads. Her har du mulighed for en rigtig luksusferie.

Hotellet byder på et stort poolområde med flere pools. Herunder infinity pool, separat børnepool samt babypool til de mindste og indendørs pool. Af faciliteter er her også frisør, spa-center med sauna, hamam, fitnessrum, billard og bordtennis (nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg). På Haydarpasha Palace har du flere barer, buffetrestaurant, a la carte-restauranter (mod tillæg) og natklub. Hotellet arrangerer daglig underholdning, og for de yngste er her også legeplads og børneklub (4-12 år, ikke dansktalende).

Hotellets private strand og strandbar kan nås på få minutter gennem en fodgængertunnel under vejen - her finder du desuden endnu et poolområde med op til flere vandrutsjebaner. Det er nemt at komme ind til centrum af Alanya med offentlige busser, der kører forbi lige uden for hotellet.

Værelser
Smagfuldt indrettede med rummelige værelser holdt i lyse farver. Værelserne er udstyret med enten balkon eller terrasse. Alle værelser har minibar, kaffe- og te-sæt, aircondition, sikkerhedsboks, satellit-tv og telefon. Badeværelserne er udstyret med bruser, toilet og hårtørrere.
Økonomi-værelse (20-24 m2) er indrettet med to enkeltsenge eller dobbeltseng. Nogle værelser har udsigt mod baggården.
Standardværelse (26-32 m2) er indrettet med to enkeltsenge eller dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Plads til max 3 personer. Pooludsigt og delvis havudsigt er mod tillæg.
Superiorværelse (34-38 m2) er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sovesofa (ekstra seng). Plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Familieværelse A (39-47 m2) er indrettet med to separate soveværelser med en dør imellem (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge). Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Plads til max 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 4 voksne.
Familieværelse B (47-64 m2) er indrettet med to separate soveværelser med en dør imellem (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge). Hvert soveværelse har egen balkon. Derudover er værelserne udstyret med to badeværelser. Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Der er plads til 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 4 voksne og 1 barn under 12 år.
Familieværelse (dublex) (43-78 m2) er placeret på øverste etage med skøn udsigt. Værelserne er indrettet i to plan (maisonette) med trapper imellem. Værelserne har to separate soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge). Mulighed for en ekstra opredning (enkeltseng). Plads til max 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 4 voksne.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Haydarpasha Palace har 5 handicapvenlige værelser til rådighed på forespørgsel. Hotellet råder over et stort område, som er forholdsvis fladt og nemt tilgængeligt at komme rundt på. Lige ude foran hotellet er fortov, men nær hotellet er også en større vej, der er svært tilgængelig at komme over.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i et turistområde, hvor trafik og lyde fra hotellets poolområde og nærliggende hoteller samt moské kan virke forstyrrende. Bygget i 2016 og har i alt 592 værelser fordelt på en stor hovedbygning med syv etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Gratis Wifi på hotelområdet. Minimarked. Hæveautomat 250 m fra hotellet. Poolhåndklæder. Parasoller og solsenge er til fri afbenyttelse ved strand og pool. Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider i lavsæsonen (okt til april).

Adresse Türkler Mevkii, Alanya
Tlf. +90 242 537 69 00
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2016 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 7 )
 • Elevator ( 8 divided over the hotel )
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse

RESTAURANT / BAR

 • Indendørs bar
 • Udendørs bar
 • Spisesal
 • A la carte - ekstrapris ( 8 €/person )

POOLS

 • Indendørs pool
 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

 • Hotellets strand ( Hotel has a own beach )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE