Grand Atilla Hotel

https://www.detur.dk/static/alanya_grand_atilla_hotel_s_atilla/alanya_grand_atilla_hotel_s_00_atilla.jpg

Sæson:

Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( No 7 )
: betalt service
Populært mellemklasse hotel i Oba-området
Hotel Grand Atilla er et enkelt men hyggeligt hotel af middel standard, beliggende i det rolige Oba-område, kun 50 meter til stranden. Det store udbud af butikker og restauranter i nærheden af hotellet gør det perfekt for alle, der ikke ønsker at bo midt i centrum af Alanya, men stadig vil være tæt på det hele.

Hotellet har en hyggelig og enkelt standard, som mange gæster værdsætter. Hotellet har et stort poolområde for voksne og en lille pool for børn, buffet-restaurant, pool-bar, dart og frisør. Der er både hotel og offentlig strand(småsten) - begge steder kan parasoller og solsenge lejes. Her er også mulighed for billard og bordtennis. Nogle faciliteter/aktiviteter er mod ekstra betaling. En gang om ugen afholdes det store marked i Oba-området stort set lige uden for hotellet. Miniclub/legerum med ikke-skandinavisk talende personale.

Fra den 18/2 2018 bygges der en ny hamam-indgang på hotellet. Støj fra ombygningen kan forekomme.

Værelserne
Enkelt indrettede standardværelser (17 m2) i lyse og friske farver med møbler i mørkt træ. Her er en mindre dobbeltseng eller to separate senge. Det er mulighed for en ekstra opredning på foldeseng, således at der kan være 3 personer på værelset.
Alle værelser har pooludsigt og er med laminatgulv, minibar (1 flaske vand ved ankomst, fyldes mod tillæg), sikkerhedsboks (mod tillæg ca. 2 euro/dag), telefon, satellit-tv og balkon (få værelser uden balkon). Badeværelse med toilet, brusekabine og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde. Støj fra lokal trafik, eget poolområde og nærliggende moske kan forekomme. Hotellet blev bygget i 1989 og gennemgribende renoveret 2014/15. 106 værelser i én bygning på 7 etager (der er elevator til 6. etage). Trapper på området. Gratis trådløst internet på hotellets område. All Inclusive gælder ikke på stranden. Transferbus stopper ca. 50 m fra indgangen.*Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse eller lukket) og nogle faciliteter har begrænsede åbningstider i lavsæsonen (okt til april).


Adresse: Oba Göl Mevki, 07460 Alanya
Tlf./Fax: +90 242 514 32 76 // +90 242 514 13 90 

Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( No 7 )
: betalt service