Granada Luxury Resort & Spa

https://www.detur.dk/static/alanya_granada_luxury_resort_spa_s_granad/alanya_granada_luxury_resort_spa_s_00_granad.jpg

Sæson:


Et luksushotel med alle de faciliteter, du drømmer om på ferien

Granada Luxury Resort & Spa ligger i det populære Ökurcalar-område, ca. 30 km vest for Alanya. Oplev den varme og luksuriøse atmosfære, hvor personalet gør alt for, at gæsterne skal trives. Hotellet har mange dejlige faciliteter for både børn og voksen og beliggenheden indbyder til sol- og badeferie.

Langs stranden har Granada Luxury Resort & Spa et stort poolområde med flere pools, vandrutsjebaner, liggestole og parasoller. Hotellets private badebro (ikke åben i vintersæsonen) byder på den perfekte afslapning, hvor du kan sidde og nyde udsigten over Middelhavet med en god drink. For dem, der hellere vil bygge sandslotte, er der en lille børnevenlig sandstrand, der passer perfekt til børnefamilier. Hotellet byder også på masser af forskellige aktiviteter/faciliteter som fx bowling, biograf, børneklub, lille legeplads, fitnessrum, tennis, hamam (tyrkisk bad), sauna, massage mv (nogle mod betaling), og hotellet arranger livemusik, tyrkisk aften og daglige aktiviteter ved animationsholdet.


Værelserne

Rummelige og elegant indrettede værelser. Alle værelser har telefon, tv, minibar (fyldes dagligt med vand+sodavand), aircondition (centralstyret), parket- og marmorgulv og balkon (undtagen økomomi-værelse). Badeværelserne er udstyret med toilet, brusekabine (enkelte med badekar) og hårtørrer.
Økonomi-værelser (26 m2) ligger i stueniveau og har ingen balkon. Max plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng.

Standardværelser
 (26-36 m2) med dobbeltseng eller to separate senge med mulighed for to ekstraopredninger i lænestol, der kan slås ud, eller sovesofa. Der kan således være plads til 3 voksne + 1 barn under 12. Havudsigt mod tillæg.

Familieværelserne
 er i to etager med soveværelser i stueetagen og to senge på 1. sal. Der kan være plads til i alt 4 personer. Havudsigt mod tillæg.

 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet har 6 handicapvenlige værelser til rådighed på samme etage som lobbyen og med landudsigt, dog har værelserne et dørtrin på ca. 5 cm ud til balkonen. Hotelområdet generelt er egnet bevægelseshæmmede personer, dog kan elevatoren ikke nå konferencefaciliteter, og stranden kan være svært fremkommelig grundet trin og niveauforskelle.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt


Turist- og strandområde med passerende trafik. Lyde fra hotellets poolområde og nærliggende moské kan opfattes som forstyrrende. Bygget 2010. Totalt 598 værelser. En stor bygning med op til 10 etager. Elevator. Trapper og niveauforskelle. Konferencemuligheder. Gratis wifi i lobbyen og på værelset. Internetcafe mod betaling. Gratis badehåndklæder. Minimarked og enkelte butikker tilknyttet hotellets shoppinggade. ATM/hæveautomat lige uden for hotellet. Bemærk at badebroen først åbner i starten af maj afhængig af vejret.


Adresse:

 Alara Tourism Center, Ökurcalar, Alanya

Tlf./Fax:
+90 242 510 07 07 // +90 242 510 07 17


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service