Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Diamond Hill Resort Hotel

Diamond Hill Resort Hotel

Sæson:

Officiel hotelklassificering *****
Deturs hotelklassificering ****+ 

All Inclusive-hotel for hele familien
Diamond Hill Resort Hotel er et fint hotel, hvor du kan nyde din solferie og slappe af med All Inclusive. Hotellet byder på masser af muligheder for store og små. Ved det solrige poolområde kan du bade i poolen og nyde ferien fra en solseng, og du har på hotellet også mulighed for spa-center med hamam og sauna, fitnessrum, spillerum, billard og bordtennis. For de små er her miniklub (ikke dansktalende, 4-12 år) og legeplads. Derudover arrangerer animationsteamet og hotellet aktiviteter og underholdning i løbet af ugen – bl.a. tyrkisk aften. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

På Diamond Hill Resort Hotel finder du også på flere inden- og udendørs barer (roof-top bar mod betaling), og udover buffet-restauranten, hvor hovedmåltiderne serveres, er her også en a la carte-restaurant.

Er du mere til strand end pool, kan du glæde dig til at bade i Middelhavet på hotellets egen strand. Her kan du også spille beachvolley eller prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter (mod betaling). Solsenge og parasoller er gratis for resortets gæster. For at komme til stranden, 100 m fra hotellet, skal du passere en lille bro og gennem en tunnel. Små 4 km fra hotellet ligger den populære by Alanya, hvis du trænger til lidt mere byliv med torve, basarområder, butikker og seværdigheder.

Værelserne
Alle værelser har balkon og er indrettet med dobbeltseng og en enkelseng samt sovesofa, som kan benyttes som ekstra opredning. Derudover har værelserne aircon, telefon, satilit-tv, sikkerhedsboks og minibar (vand er gratis). Badeværelserne er udstyret med toilet, bruseniche og hårtørrer. Havudsigt mod tillæg.
Standardværelse (32 m2) med plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
På forespørgsel har Diamond Hill Resort 3 handicapvenlige standardværelser med ikke havudsigt til rådighed. Vi gør dog opmærksom på, at området nær hotellet er med store niveauforskelle og kuperet terræn, og at hotellet er placeret på en bakke, hvorfor området kan være svært fremkommeligt for bevægelseshæmmede personer.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellets høje placering gør, at den nærliggende vej ikke er til stor gene for gæsterne, men lyde fra den lokale trafik kan virke forstyrrende. Derudover kan lyde fra den nærliggende moské og hotellets pool samt nærliggende hoteller virke forstyrrende. Bygget i 2012, senest renoveret i 2017/2018 og har i alt 10 etager og 298 værelser. Elevator. ATM/hæveautomat ca. 50 m. fra hotellet. Minimarked, frisør og små butikker med bl.a. smykker og lædervarer findes på området. Vaskeservice (mod betaling). Gratis Wifi i lobbyen og på værelser. Begrænset All Inclusive på strand (sodavand fra kl. 12:00-16:00). Håndklæder og sengelinned skiftes hver 3. dag. Bemærk at resortet har mange trapper.

Adresse: Tosmur Mah. Kerimcik Cad. No:11, Alanya
Tlf.: 0090 242 510 23 23


Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2012 )
  • Renoveret ( 2017 (still continuing) )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 10 )
  • Elevator ( 4 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( In lobby & rooms )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service