Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Boulevard Hotel

Boulevard Hotel

Sæson:

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+


Velbesøgt og populært hotel med privat strand

Et hotel med behageligt personale og central beliggenhed ved hovedgaden. Den private del af stranden ligger lige når man går tværs over gaden. Der er en hyggelig indendørs restaurant, der serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffet (få pladser udendørs).

Ved poolen findes en miniature af kalkstensklipperne "Pamukkale". Her er også en hyggelig have med græsplæner og en vandpibecafé. Hotellet tilbyder også  hamam, enkelte træningsmaskiner, bordtennis, legerum, miniclub (4-12 år, ikke dansktalende personale), dart og billard. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

Desuden findes en a la carte-restaurant (lukket i weekenden), hvor gæsterne en gang under opholdet kan spise gratis (reservation i receptionen senest 24 timer forinden).


Værelserne

Rummelige og traditionelt indrettede standardværelser og eco-værelser (25-30 m2) til to personer og mulighed for en ekstra opredning til barn under 12 år. Alle værelser har en dobbeltseng eller to separate senge, aircon, minibar (mod betaling), satellit-tv, telefon, minibar (vand ved ankomst), klinkegulv og balkon. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Boulevard Hotel er delvist egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet tilbyder et handicapvenligt værelse på anmodning. Vi gør opmærksom på, at værelset er placeret på 5. sal og elevatordøren kun er 70 cm. bred. Alle døre på værelset er 110 cm. brede. Der findes niveaforskelle samt trin med ramper rundt på hotellets område, men der er ikke ramper ved trappen til hotellets indgang. Alanya er generelt egnet for bevægelseshæmmede personer med ofte gode fortove og adgange til strand. 


Måltider
All Inclusive


Øvrigt

By/Turistområde med trafik, nærliggende restauranter, barer samt en moské der kan opfattes som forstyrrende for nogle værelser. Opført i 1987/1991 og senest renoveret i 2013/2014. I alt 116 værelser fordelt på to bygninger. Gratis wifi i lobbyen og ved pool-området. Internethjørne (mod betaling). ATM/hæveautomat findes 50 m. fra hotellet. All Inclusive gælder ikke på stranden.


Adresse:
Güller pinari mah. .Asım Tokus Bulvari. No: 45 07400 ALANYA

Tlf./Fax:
+90 242 513 72 20 // +90 242 513 72 22

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 2€/day (July 2017) )
  • Internetforbindelse ( lobby & pool area )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE